Srbin ne želi više da igra! Krajinović u depresiji: Izgubio sam želju i volju za tenisom

Nadamo se da će pronaći snage

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Filip Krajinović je rekao da drugog zaražavanja korona virusom svog fizioterapeuta Vlade Kaplarevića razmišlja da dođe u Beograd i odmara.

Situacija oko karantina i koronavirusa je uticala na srpskog tenisera da izgubi želju za igranjem tenisa, što je potvrdio u izjavi za Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

”Razmišljam da li da nastavim sezonu li da budem u Srbiji i čekam da se situacija u celom svetu smiri. Nema mi neke matermatike u ovome, gde se stalno menjaju pravila. Bilo je pravilo, ako nisi zaražen možeš da igraš, zato sam sa Vladom uzeo odvojene sobe. Ali vidiš, sad je on zaražen i ja ne mogu da igram. Pravila se stalno menjaju, gde god da ideš ne znaš šta te čeka i dobro ću razmisliti šta ću i kako dalje”, rekao je Krajinović koji je trenutno u karantinu.

Srpski teniser ističe da su brojni teniseri u sličnoj situaciji, iznervirani zbog trenutnih dešavanja.

”Mnogi igrači su izgubili motivaciju, nagradni fond se smanjio, vidite kako je bilo u Australiji. Na sreću sam sa Novakom bio u Adelaidu, bilo nam je malo lakše, ali… Mnogi su izgubili želju i volju za tenisom, kao i ja”

Krajinović poražen je na startu turnira u Dohi, ali njegovim mukama tu nije bio kraj. Srpski teniser nalazi se u izolaciji u Dohi jer je jedan član njegovog tima pozitivan na koronavirus.

Srpski teniser prolazi kroz užas: Krajinović zarobljen na Bliskom istoku! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar