Marija Šerifović najavila SARADNJU sa popularnim momcima iz Južne Koreje: Snimićemo novu verziju Molitve

Oni su oduševili sve izvođenjem "Molitve" na tečnom srpskom jeziku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto : SVEN NACKSTRAND / AFP / Profimedia

Marija Šerifović pobedila je 2007. na Evroviziji sa pesmom „Molitva”, koja se slušala širom Evrope i sveta, a sad je ova numera, i to na srpskom, otpevana u Južnoj Koreji.

Poznata grupa iz Južne Koreje Edel Reinklang, tokom nastupa u najgledanijem muzičkom takmičenju na nacionalnoj televiziji, otpevala je upravo „Molitvu”. Marija Šerifović je na svom Instagramu podelila ovaj video, a u njen inboks stigle su reakcije od članova benda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Hvala ti što si nam pre svega odgovorila. Tvoja pesma je sjajna i to je jedna od mojih omiljenih pesama”,  napisao je Mariji jedan od članova benda.

KOREJCI izveli Marijinu “Molitvu” na tečnom SRPSKOM: Ova verzija će vas naježiti! (VIDEO)

Pozvali smo i jedinu srpsku evrovizijsku pobednicu, koja nije krila oduševljenje ovim nastupom, a po svemu sudeći, ovde nije kraj.

Foto: printscreen/ Instagram/ MarijaŠerifović

“Malo je reći da sam oduševljena kako su oni to izveli, i to na čistom srpskom jeziku. Oni su velike zvezde u Južnoj Koreji i sinoć smo se dopisivali, a epilog svega je međunarodna saradnja (smeh). Čim se situacija u svetu malo stabilizuje, snimićemo zajedno novu verziju „Molitve”, poručila je pop zvezda iz Amerike, gde poslednjih dana uživa i vreme provodi s malom Minjom i njenom porodicom, koja takođe boravi u Los Anđelesu zbog Minjine terapije.

OVU I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 8. MART

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar