Ceo svet piše o Đokovićevom podvigu, samo ONI ĆUTE: Kako ih samo nije sramota da ga toliko mrze? (FOTO)

"Ovaj ponedeljak 8. mart 2021. godine, biće upisan u knjigu teniskih rekorda", pisao je Mundo deportivo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Brandon MALONE / AFP / Profimedia

Vest da je najbolji teniser sveta Novak Ðoković započeo rekordnu 311. nedelju na čelu ATP liste i da je pretekao Švajcarca Rodžera Federera, uglavnom je udrana je u medijima u Evropi.

Španska Marka tim povodom piše tekst pod naslovom “Ðoković, rekordni broj 1”, a u istom stilu piše i As u tekstu “311 nedelja na vrhu”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ovaj ponedeljak 8. mart 2021. godine, biće upisan u knjigu teniskih rekorda. Srbin Novak Đoković započeo je 311. nedelju na prvom mestu ATP liste i oborio rekord Rodžera Federera”, piše Mundo deporitvo, u tekstu “Ðoković oborio Federerov rekord”.

“Kao što se i očekivalo, prvi sjajni rekord Rodžera Federera koji je mora biti oboren jeste onaj koji se odnosi na njegovu postojanost na vrhu svetske rang liste. Od jutros je Novak Ðoković sa 311 sedmica kralj sveta, sa jednom nedeljom više od Federera, koji je ostao na 310”, deo je teksta italijanske Gazete delo sport pod naslovom “Ðoković prestigao Federera: 311 nedelja na broju 1”.

Francuski Ekip u tekstu “Ðoković- prvi na broju 1” piše: “Novak Đoković počeo je danas svoju 311. nedelju na čelu ATP liste i time je oborio rekord Rodžera Federera (310).”

I tako, dok ostali mediji hvale Srbina i pišu o njegovom podvigu, jedino se Englezi ne oglašavaju i prave se mrtvi… Kako ih samo nije sramota da ga toliko mrze? A oni su valjda neki slobodni novinari… Hm, izgleda da i nisu baš toliko slobodni!

Prva izjava Novaka Đokovića otkada je najbolji u istoriji: Dobro poslušajte šta je imao da nam poruči!



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (2)

  1. Slazem se sa vama, mene bas neinteresuje sta se desava na njihovom ostrvu. Kod nas se mnogo pise o onima koji nisu zasluzili da se o njima pise. Navescu nekoliko : O Hrvatskoj, o Crnoj Gori, o nekoj tamo starleti i pevacici u Engleskoj koja je iz Albanije. Koga jos interesuju takvi ljudi. Treba da se drzite na visini a ne da vam je zao sto eto Englezi nepisu nista o Novaku. WTF po meni mogu slobodno da sublimisu. Pozdrav!!

    Odgovori
  2. NE POSTOJE OBAVEZE PISANJA NITI CITANJA!SRBIJA I SRBI IM NISU PO VOLJI,ZAR JE OD VAS LOGICNO DA TRAZITE OD BILO KOGA,A POGOTOVU OD NJIH,DA NESTO NAPISU???KO VAS TERA DA PISETE O NJIHOVIM "LEGENDAMA"???NITI NAS DA O TOME CITAMO!ZASTO OD,APSOLUTNO NICEGA,PRAVITE DRAMU?

    Odgovori

Ostavite komentar