Sin Sanje Ilića nedavno podelio FOTOGRAFIJU: Andreju je otac bio najveća podrška kada je ostao bez majke

Andrej Ilić je izgubio majku 2012. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/E-stock agency

Muzičar Aleksandar Sanja Ilić, osnivač grupe “Balkanika”, preminuo je u 70. godini od posledica virusa korona u Zemunskoj bolnici.

Sanja je iza sebe ostavio suprugu Tatjanu i sina Andreja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Andrej Ilić, majku je izgubio 2012. godine, poznatu i slavna glumicu Zlatu Petković, on je skoro podelio fotografiju sa svojom majkom i srceparajućim rečima iskazao svoju bol.

O ne ti nisi otišla, još si tu, još stojiš tu u senci grada. I nije život prošao, nismo umorni i nema na nama rana – napisao je nedavno Andrej u opisu uspomene sa majkom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrej Ilic (@andrejilic__)

Takođe, Andrej je na svom Instagram profilu podelio i fotografiju sa svojim ocem, što je na njegovom profilu njihova zajednička slika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrej Ilic (@andrejilic__)

Najveća ljubav ovog slavnog pevača i muzičara bila je Zlata koju nikad nije zaboravio, ljubav sa njom trajala je 30 godina.

Podsetimo, Sanja je rođen je 27. marta 1951. godine u Beogradu. Iako je pokazao veliki talenat za muziku, Sanja je završio Arhitektonski fakultet u Beogradu i prijavio je magistraturu. Ukazala mu se prilika da kao arhitekta radi u Njujorku, ali je odlučio da se vrati u Beograd.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar