Zna se čija su MASAKRIRANA tela na objavljenim fotografijama

Na fotografijama se vide tela na kojima su vidljivi tragovi mučenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pink printscreen

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prikazao je grozne fotografije žrtava koje su na najmonstruozniji i najsuroviji način likvidirali pripadnici kriminalne grupe na čijem čelu su bili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Ministar Vulin nije rekao o kome se tačno radi, osim da je u jednom slučaju navijač Crvene zvezde, a u drugom navijač “Partizana”.

– Rat između klanova Zvicera i Bojovića doneo je mnogo ubistava. Čekamo dovoljno dokaza, očekujemo da ćemo rasvetliti i peto i šesto i sedmo ubistvo. U reonu između Loznice i Šapca juče smo pronašli smo 21 cevu. To je najveći arsenal koji smo ikada pronašli – rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pretpostavlja se da je na jednoj od užasnih fotografija telo Zdravka Radojevića, iz Koteža, inače navijača Crvene zvezde koji je došao u sukob sa klanom Veljka Belivuka. On je jedan od onih čija je sudbina bila nepoznata do hapšenja početkom februara. On je nestao prošle godine a prema dosadašnjim rezultatima istrage on je namamljen u jedan od objekata koje su Belivuk i Miljković koristili kao mučionicu i mesto za likvidacije.

Na telima se vide tela na kojima su vidljivi tragovi mučenja.

Pretpostavlja se da je druga žrtva čije obezglavljeno telo su snimali osumnjičeni, pripadaju navijaču Partizana Goranu Veličkoviću, članom suparničke navijačke frakcije. On je otet u centru Beograda u Deligradskoj ulici, a i on je pe likvidacije bio mučen a potom na najsuroviji način ubijen.

Predsednik Srbije je izjavio da su članovi kriminalne grupe snimali i video materijal da bi te klipove slali suparničkim klanovima, ali i da bi se hvalili svojim zlodelima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Strasno, kriminalci jaci od zakona, jaci od drzave? Gde to ima? Mislio sam da je sve to proslost a oni se uvukli u sistem mafije. Policajac, mislis posten covek radi svoj posao a on kriminalac jer pomaze mafiji.

    Odgovori

Ostavite komentar