Zna se čija su MASAKRIRANA tela na objavljenim fotografijama

Na fotografijama se vide tela na kojima su vidljivi tragovi mučenja

Foto: Pink printscreen

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prikazao je grozne fotografije žrtava koje su na najmonstruozniji i najsuroviji način likvidirali pripadnici kriminalne grupe na čijem čelu su bili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Ministar Vulin nije rekao o kome se tačno radi, osim da je u jednom slučaju navijač Crvene zvezde, a u drugom navijač “Partizana”.

– Rat između klanova Zvicera i Bojovića doneo je mnogo ubistava. Čekamo dovoljno dokaza, očekujemo da ćemo rasvetliti i peto i šesto i sedmo ubistvo. U reonu između Loznice i Šapca juče smo pronašli smo 21 cevu. To je najveći arsenal koji smo ikada pronašli – rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pretpostavlja se da je na jednoj od užasnih fotografija telo Zdravka Radojevića, iz Koteža, inače navijača Crvene zvezde koji je došao u sukob sa klanom Veljka Belivuka. On je jedan od onih čija je sudbina bila nepoznata do hapšenja početkom februara. On je nestao prošle godine a prema dosadašnjim rezultatima istrage on je namamljen u jedan od objekata koje su Belivuk i Miljković koristili kao mučionicu i mesto za likvidacije.

Na telima se vide tela na kojima su vidljivi tragovi mučenja.

Pretpostavlja se da je druga žrtva čije obezglavljeno telo su snimali osumnjičeni, pripadaju navijaču Partizana Goranu Veličkoviću, članom suparničke navijačke frakcije. On je otet u centru Beograda u Deligradskoj ulici, a i on je pe likvidacije bio mučen a potom na najsuroviji način ubijen.

Predsednik Srbije je izjavio da su članovi kriminalne grupe snimali i video materijal da bi te klipove slali suparničkim klanovima, ali i da bi se hvalili svojim zlodelima.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

Ostavi komentar

 1. Mostrumi. Nekad su mafijasi bili gospoda u odnosu na ove psihopate i bolesnike. Sokantno i bruka za nas narod. Sve do jednog zarvoriti do onog najsitnijeg

  Odgovori
 2. Ne mogu da verujem da u ovoj nasoj Srbiji u 21 veku postoje ovakvi mostrumi. I to ne sporadicni slucajevi nego citava grupa , grupe. Ovo je jezivo i dokantno. Takvo zlo u mom gradu. Potpuno sam u soku.

  Odgovori
 3. Drzavo. Nasa domovino zastiti nas od ovakvog zla. Da se nikad ovako nesto ne ponovi. Da radimo posteno i bez straha i bez straha da ce da nas nekio slobodno reketira a da mi nesmemo da se zalimo jer nemadosmo kome zbog korupcije.Zelim da nam drzava bude siguran garant da mogu slobodno da radim da nece smeti niko da me ugrozava i napada. Da ce se ova zemlja ocistiti od ove zle kobi prvo ljude iz drzavnih otgana. Kako bi smo mogli imati poverenje i kako bi smo znali da cemo uvek imati zastitu od pravne dtzave i policijskih otgana. Da se vrati poverenje u policiju i drzavu. Jer ovo sto se desavalo govorilo nam je suprotno. Da drzava i.policija saradjuje sa zlim kriminalom i da smo im prepusteni jer nismo imali kome da se obratimo da nas zastiti…

  Odgovori
 4. Mnogo je dobro da se ljudi tetoviraju ali da ne kopiraju jedni druge, kako bi ih kada se desi da ih obezglave kolege sa kojima su u zavadi lakše raspoznavali.

  Odgovori
 5. Strasno, kriminalci jaci od zakona, jaci od drzave? Gde to ima? Mislio sam da je sve to proslost a oni se uvukli u sistem mafije. Policajac, mislis posten covek radi svoj posao a on kriminalac jer pomaze mafiji.

  Odgovori

Ostavite komentar