Zvezdin loš momak nema nameru da odustane: Evo gde je i šta radi Andrija Radulović!

Moraće još mnogo da se dokazuje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Najvaljivan kao budućnost kluba, kao igrač kojeg žele evropski velikani – imao je debi za poželeti u prvom timu crveno-belih i delovalo je da ide u pravom smeru, ali jedna odluka je učinila da u očima navijača postane  “loš momak”.

Dejan Stanković je zbog velikog broja igrača u ofanzivnom delu tima jasno stavio do znanja Andriji Raduloviću da neće imati minutažu, a klub je rešio da ga pošalje u Grafičar, gde bi pomogao Zvezdinoj filijali da obezbedi plasman u Superligu Srbije. Ipak, Radulović je odbio takvu mogućnost, pošto je želeo ode na pozajmicu u neki superligaški tim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Deluje da se Zvezdi ovakav stav nije dopao, pa je Radulovića poslala u omladinski tim crveno-belih, gde igra pod komandom Marka Neđića.

Upravo danas, na derbiju Omladinske lige Srbije između Zvezde i Čukaričkog bio je jedan od glavnih aktera meča.  Omladinci Crvene zvezde i Čukaričkog su u duelu 23. kolu podelili bodove – 2:2.

Izabranici Marka Neđića odlično su ušli u meč i kontrolisali veći deo igre, ali su ,,Brđani” uspeli da se vrate na volšeban način iz rezultatskog minusa i osvoje bod.

Foto: Starsport

Za Zvezdu su bili strelci strelac Andrija Radulović i igrač Čukaričkog Drezgić, koji je posle ubačene lopte baš Radulovića matirao sopstvenog golmana.

Kod Čukaričkog su pogađali Ajdar u 56. i Grgić u 87. minutu.

Čukarički: Mićović, Rogan(od 81. Gašić), Kadijević, Petković, Drezgić, Denić, Ajdar, Miladinović(od 46. Braunović), Spasojević(od 57. Golijanin), Grgić(od 90+2 Pavlović), Đukić.

Crvena zvezda: Ćopić, Bjelanović, Radojević(od 88. Bačanin), Krstić, Lukić, Knežević(od 75. Gočobija), Ćurić(od 61. Pirgić), J. Mituljikić(od 65. Leković), Kahvić, N. Mituljikić, Radulović(od 51. M. Stojanović).

Radulović i Zvezda – kraj bez “hepi enda”? Situacija sa Marakane koja nimalo ne sluti na dobro…



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar