Čudo nad čudima: Rodila BLIZANCE u 65. godini, a onda joj je sud zbog ovoga UNIŠTIO život (VIDEO)

Svi snovi koje je imala odjednom su raspršeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Castilla y Leon Television

Mauricija Ibanjez šokirala je svet kada je u 65. godini života rodila blizance. Međutim, brzo je izgubila starateljstvo nad decom jer je sud odlučio da ne može propisno da brine o njima.

Službenici tvrde da su deca bila “ranjiva” i nezaštićena dok su bila kod majke. Mauricija je rodila blizance, koji sada imaju četiri godine, nakon što je otputovala u Ameriku zbog vantelesne oplodnje.

Ubrzo nakon rođenja blizanaca, socijalni radnici preuzeli su starateljstvo nad njima, došavši do zaključka da su mališani u opasnosti.

Majci je bilo dopušteno da ostane u kontaktu sa decom, ali pod nazdorom institucija. Kasnije su zaključili da majka ne prati njihova uputstva, pa su joj blizance trajno oduzeli.

Mauricija je podnela tužbu, ali njenu žalbu odbio je španski Porodični sud, a kasnije i Vrhovni sud koji je odlučio da se deci nađu hraniteljske porodice zbog nedostatka odgovarajuće zaštite kod biološke majke.

Prema španskim medijima, sud je utvrdio da su blizanci bili u opasnosti zbog nemogućnosti da se njihova majka o njima propisno brine, ali ta odluka nije imala nikakve veze sa njenim godinama ili mentalnim zdravljem.

Deca nisu odrastala u propisanim uslovima, a žena nije imala pomoć roditelja ili prijatelja na koje se mogla osloniti. Mauricija smatra da je sud doneo pogrešnu odluku i da je deci uvek bolje sa majkom.

Tokom saslušanja rekla je da ima još jednu ćerku, koju je takođe dobila preko vantelesne oplodnje.

Devojčica sada ima 11 godina i živi u Kanadi. Mauricija je 2014. takođe proglašena nesposobnom za brigu o detetu, pa joj je ćerka oduzeta i prebačena u dom.

Dečak pokazao crtež u školi: Posle dva sata mu uhapsili majku i osudili je na DOŽIVOTNU ROBIJU (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, CDM

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar