ISKREN

Milić Vukašinović rekao da ne voli NJENO pevanje i dodao: NARODNU muziku sam postavio na pravo mesto

Progovorio o zvezdama kojim je napravio velike hitove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Roker Milić Vukašinović ne planira da se povuče kada je muzika u pitanju i pripremio je novi album. Ipak, istakao je da ga, nažalost, mnogi više znaju po učešću u rijalitiju, nego po njegovom radu.

Milić Vukašinović je napisao PESMU za Cecu nakon Arkanove smrti: NISU joj dali da je otpeva (VIDEO)

“To što sam popularan, to nije vezano samo za rokenrol, više me ljudi znaju iz rijalitija, nego po onome što sviram. Ja imam probitačnu misao, to je rokenrol. Rokenrol je razmišljanje. ‘Veliki brat’ je jedini pravi rijaliti, morali su da se drže pravila, danas što se radi to je katastrofa. Ovde su kazne jednonedeljni, jednomesečni honorar. Kakav je čovek koji se ne pridržava svojih reči”, rekao je on u jednoj emisiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milić Vukašinović otkrio kako je prvi put zaradio veliki novac! (FOTO)

On se osvrnuo i na svoje cimere iz rijalitija, Eru Ojdanića i Maju Nikolić.

“Era je odličan harmonikaš, to što sam ga učio, nije u njegovom narodnjačkom fazonu. Mi se dugo znamo, ja znam kakav je on, znam da ga kanališem. Bio je i bez mene u rijalitiju, ali to nije to. Ja znam kako ga čačnuti da to bude pravo. I dalje ne volim pevanje Maje Nikolić”, istakao je Milić.

IMIDŽ JE NAJBITNIJI! Ovako Milić Vukašinović koristi svojih pola sata za šetnju (VIDEO)

Na kraju je spomenuo i neke od pevača narodne muzike kojima je napravio hitove.

“Sa Hankom sam napravio revoluciju u narodnoj muzici. Do mene i Hanke se zvala novokomponovana, to je bio izraz za šund. Svaka muzika koja se stvara je novokomponovana. To sam ja razbio, digao sam nivo narodne muzike na koncerte, Hanka je bila prva koja je imala koncerte u Domu sindikata. Uradio sam joj posle ceo album. Posle je Ceca snimila ‘Ja te volim’ i ‘Volela sam volela’ pa su nastavile da prave ršum. Narodnu muziku sam postavio na pravo mesto. Toma Zdravković je čuo ‘Sećaš li se Sanja’ i dao sam mu. Radio sam tu pesmu za Semira Cerića Koke, ali on se zadovoljio da bude poznat na lokalnom nivou”, zaključio je roker u emisiji.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar