Ni majka ga nije prepoznala, mislila da je lopov! Mladić zbog posla operacijom PROMENIO LICE (FOTO)

Čovek je transformacijom u potpunosti šokirao svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/quyen_do8

Dvadesetšestogodišnji muškarac iz Vijetnama podrgao se operaciji celokupnog lica kako bi bolje prolazio na konkursima za posao.

Đe Kujen bio je do pre nekoliko meseci ubeđen da ne može da se zaposli u ozbiljnoj firmi jer mu izgled to ne dozvoljava.

@quyen_do8Trả lời @halfelf2309 ##howichange lúc trc Ngoại xấu thg bị chê bai thay đổi đê mình hoan hảo hơn ạ ##Thaydoi ##daythithanhcongkhongnhi♬ feeling – Official Sound Studio

“Na intervjuu za posao sam primetio kako mi se podsmehuju. Jednostavno, moje lice nije se uklapalo u profil čoveka koji bi to da radi kod njih. Nisam izgledao ‘fensi’, atraktivno, pa su me odbili i oni, a i još neki kasnije. Zato sam potrošio više od 17.000 dolara da se potpuno izmenim. Sve sam promenio – očne kapke, jagodice, usne, nos, bradu, ma sve. Sada radim kao šminker i mejk-ap stručnjak u Sajgonu i veoma sam srećan. Bio sam u pravu što sam se operisao”, kaže Đe.

Dodaje i da, kad je došao kući, rođena majka nije mogla da veruje da je to on.

@quyen_do8##howichange cám ơn ai đó bỏ rơi tôi để tôi tìm lại dc chính mình ##lộtxác ##Thaydoi

♬ Hẹn Yêu – Minh Vương, Thương Võ, ACV

“Čini mi se da je pomislila da sam neki lopov, uljez. Otac isto, bio je zbunjen. Kada sam počeo pred njima da pričam i plačem od sreće, shvatili su da sam to zaista ja. Uvek morate da budete jaki i pronalazite ono što će vas činiti srećnim. Standard lepote je za mene kad stanem pred ogledalo da vidim zadovoljnog i čoveka punog samopouzdanja“, kaže Đe Kujen.

Narkomanka posle 6 godina na ulici i 19 susreta sa smrću pronašla srodnu dušu i evo kako danas izgleda



Izvor: Objektiv.rs, Oddity central

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar