Profesorka OTELA učenika sa časa i spopala ga u svojim kolima: Sledila se kad je saznala KO mu je otac

Ni na kraj pameti joj nije bilo kako će se ova avantura završiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Ashton Alana Mc Cluskey

Udata profesorka istorije u srednjoj školi u Loderdejlu, Alabama uhapšena je zbog nedozvoljenih seksualnih radnji sa maloletnikom.

Ešton Alana Meklaski (27), bivša čirlidersica i svojevremeno najpopularnija devojka u školi Bruks, u poslednje dve godine je tu predavala, a sada je kako stvari stoje, okončala svoju karijeru i čeka je i zatvor.

“OVAKO se kod nas VOLI profesorka”: Dovela učenika na razmeni u kuću i vezala ga – muž sve posmatrao

Alana je u decembru bacila oko na šesnaestogodišnjeg srednjoškolca kojeg je morala da skoro pa kidnapuje da bi imala seks s njim, prenosi WAAY13.

Prema rečima predstavnika policije u Loderdejlu, Alana im je ispričala da je momak imao veliku želju da stupi s njom u seksualni odnos ali se plašio konsekvenci i zato ju je izbegavao u širokom luku. Alana je zato preuzela ulogu dominantne osobe u odnosu i smislila je kako da ga namami.

Jednog popodneva upala je na čas koleginice rekavši da joj je učenik potreban, jer ga privatno traže. Momak se uplašeno javio i izašao s njom napolje misleći da se nešto dogodilo. Tada ga je Alana namamila na parkingu da uđu u auto, govoreći mu da će ona voziti do njegove kuće.

Kako su otišli malo dalje od škole, parkirala je auto, zaključala ga i ubedila momka da imaju seks. Međutim, on je zbog osećaja krivice i straha ako se sve pročuje uveče ispričao roditeljima šta se desilo.

Dečakov otac, inače cenjeni policajac u susednom gradu, odmah je preuzeo stvari u svoje ruke i Alana je privedena a onda i uhapšena.

U policijskoj stanici je profesorka doživela blagi nervni slom i nije joj bilo nimalo svejedno jer je prepoznala dečakovog oca. Njega je, navodno u srednjoj školi dok je bila čirlidersica, davno odbila.

Policija nije davala dalje izjave ovim povodom, ali je prema prvim informacijama dečakov otac već urgirao da Alana bude strogo kažnjena.

Počeli u toaletu škole, završili u krevetu NJENOG SINA: Profesorka uhapšena zbog zlostavljanja đaka



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar