Rašićev sin se potukao zbog devojke, a ne zbog političkog sukoba: Jevtić ispričao sve o slučaju na KiM

- Svaka laž ima rok trajanja - istakao je Dalibor Jevtić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/Printscreen

Gosti večerašnje emisije „Hit tvit“ su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, general Bratislav Dikić i Dalibor Jevtić iz Srpske liste.

Sin političara Nenada Rašića pretučen je u Lapljem selu kod Gračanice, po završetku nastave i izlaska iz škole, a o ovome je bilo reči i u večerašnjoj emisiji. Jevtić je rekao kako je povod tuče bio sukob oko devojke, a zatim i istakao kako je Nenad Rašić iskoristio ovu situaciju i sve politizovao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Svaka laž ima rok trajanja. Svi mi koji živimo na Kosovu i Metohiji znamo šta je istina i šta je bio povod tuče. Žalosno je što je došlo do toga, ali je još žalosnije što je Nenad Rašić to iskoristio. Povod tuče je bio sukob oko devojke, nikakav politički sukob. Ono što se nakon toga dešavalo jeste da su lica privedena i puštena, ali nakon činjenice da je Rašić sve to politizovao, oni su vraćeni u pritvor 30 dana. Nakon toga krenuo je spin samo u medijima u Albaniji, on je gostovao u emisijama i napao Srpsku listu i predsednika Vučića – priča Dalibor Jevtić.

Istaga će pokazati šta se desilo, ali ovde je jasno da je bila neka tuča između mladića, a ne politički sukob – govori Dikić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar