ISKRENA

Tea Tairović pričala o SVAĐAMA na estradi, ali i slučaju Mike Aleksića: Bacila bih AKCENAT na roditelje

Priznala i kom kolegi se divi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Tea Tairović, Foto: Printsrcreen/Youtube

Pevačica Tea Tairović u jednom intervjuu govorila je o brojnim temama, a između ostalih i o svađama na estradi i kolegama koje seni.

Svi pričaju o njenim silikonima, a malo ko zna da Tea Tairović ima DVA FAKULTETA

“Meni su omiljeni ljudi koji se ne spuštaju na taj nivo da bi banalizovali naš posao. Mislim da je idealan primer Saša Kovačević, on je najbolji primer kako to treba da se radi. On radi svoj posao i nema ga preterano u medijima, vodi svoju karijeru profesionalno i promišljeno, pa želim jednog dana da ja u tom smeru nastavim svoju karijeru”, rekla je Tea za Espreso.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tea Tairović pokazala sve svoje NESAVRŠENOSTI u bikiniju i oduševila fanove: CELULIT je ok! (FOTO)

Nakon toga je prokomentarisala i slučaj učitelja glume Mike Aleksića koga je više učenica optužilo za silovanje i zlostavljanje.

“To je baš osetljiva tema, ali bih prvo uputila podršku devojkama koje su to preživele i uputila bih jedno divljenje tome što su skupile snagu da se suprostave, sigurna sam da im je bilo teško čim su čekale godinama da to urade. Najviše bih bacila akcenat na roditelje jer mislim da su oni ti koji moraju da komuniciraju sa svojom decom jer nije moguće da pustiš dete da bude godinu dana, 10 godina ili 15, negde i da ne znaš da on preživljava ozbiljnu traumu. Roditelji moraju da pričaju sa svojom decom, da do toga ne bi dolazilo ili barem da bi se sprečilo brže”, istakla je pevačica za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Espreso

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar