Tviterašica SRAMNO izvređala Natašu Ninković, gore mreže: Zategni se, GLUPAČO! (FOTO)

Mnogi se ne slažu sa njom pa su krenule prepirke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Rts promo/Prinstcreen

Glumica Nataša Ninković očarala je mnoge ulogom u filmu “Dara iz Jasenovca”, koji je prošlog vikenda emitovan premijerno na RTS-u.

Ipak, njen izgled zapao je za oko jednoj sekretarici koja je iskritikovala to što se glumica nije podvrgla estetskim intervencijama, a čak ju je nazvala i glupačom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova njena objava dočekana je na nož i za kratko vreme postala je viralna.

“Žene, ajmo o ovome jer je meni to jako čudno: Zašto se Nataša Ninković malo ne zategne? J*bote, kad sam ja kao sekretarica u krš firmi uspela da skupim za botoks i hijaluron, može i Nataša Faking Ninković! Brate, gledam ovu “Daru iz Jasenovca” i ne mogu da verujem da Nataša izgleda kao moja baba! Žena je moje godište, alo, je l’ vi kapirate! Pa idi u pm, zategni se, glupačo”, napisala je korisnica Tvitera, a između ostalih komentara, koji osporavaju njeno mišljenje, našao se i jedan koji, u tri tačke, objašnjava zašto glumica nije i ne bi trebalo da koristi botoks kao i ostale preparate i hirurgiju.

Foto: Printscreen/ Twitter

Nataša Ninković umalo odbila ulogu u filmu “Dara iz Jasenovca”: Evo zbog čega se glumica pokolebala



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Dami kao što je Nataša Ninković ne treba zatezanje niti veštačko ulepšavanje. Sasvim je dovoljna njena izuzetna glimačka sposobnost, prirodna lepota, a i ona crta ljudskosti koju poseduje. Neka Natašinih bora neka svaka ostavi trag onog proživljenog. NATAŠA KRALJICA.

    Odgovori
  2. Svasta cu da dozivim. Sekretarici smeta sto glumica izgleda prirodno i sto se uzivela u ulogu. - Razumem da sekretaricama rejting i posao zavise od mini suknjice, dubokog dekoltea, napumpanih i zategnutih obraza, i vase spremnosti da ste uvek na raspolaganju sefu. Izvinjavam se onoj manjini cestitih sekretarica. Glumici poput Natase to nije potrebno. Sekretarice, nauci da volis prirodnu lepotu ali pre toga, nauci da budes dama.

    Odgovori

Ostavite komentar