Hrvat sramno napao Rađu zbog Balaševića: O odgovoru legendarnog košarkaša priča ceo region! (FOTO)

"Ja samo mislim da treba sejati mir i dobro, a ne mržnju", ističe bivši igrač Boston Seltiksa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Starsport

Cela bivša Jugoslavija se oprašta od velikog Đoleta Balaševića. Veliki broj ljudi je sa mnogo emocija ispratio legendarnog kantautora na večni počinak.

Balašević je bio jedan od retkih koji ujedinjuje na ovim prostorima, a to je prepoznao i Dino Rađa, koji se nedavno oprostio od najpoznatijeg Novosađanina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne za*******je vezane za njih dvojicu. Mosor je Đoleta upoznao kad je bio u Novom Sadu, mislim u vojsci, ali nisam siguran. Svakako su bili dobri. Đoletov prvi koncert nakon rata je bio 2004. godine u Splitu, a Mosor je nervozan kao pas, nije smeo da ide, jer je bojao kako će publika da reaguje. On je bio emotivac i neko s***e ne bi preživeo. Usred koncerta zove on mene na mobilni telefon i pita kakva je situacija. Kako meni malo treba, kažem mu odmah da je sve super, osim što ga jedan gađa bocom, ali je to policija sve rešila za sekund. Inače, ovacije za Đoleta. Meni Mosor, naravno, ne veruje i odmah zove starog Grašu. A ovaj sedi do mene i odmah prihvata za*******ju i potvrdi moju priču. Posle koncerta idemo svi skupa u Grašin restoran i sedimo za stolom, Đole i njegovi, Graša, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Đoleta krene sa izvinjavanjem. Ovaj ga bledo gleda i kaže mu – „o čemu pričaš?“ Mosor odmah svati da je z******n i da se tresao satima bez ikakve veze. Veče za pamćenje. Sada bar imaju veselo društvo gore, gde se skupljaju dobri ljudi”, napisao je Dino Rađa.

Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zajebancije vezane za njih dva. Mosor je Djoleta upozna…

Posted by Dino Rađa official on Понедељак, 22. фебруар 2021.

 

Nisu svi baš sa oduševljenjem pričali o Balaševiću, a jedan od komentara na Rađinu objavu je bio prilično neprimeren.

“Dino, da li zatvaraš oči pred istinom o lažnom mirotvorcu ili samo voliš muzički žanr tog pevača” upitao ga je ovaj u komentaru na objavu.

Nije dugo čekao na odgovor Rađe.

“Ja samo mislim da treba sejati mir i dobro, a ne mržnju. Čovek je pisao pesme protiv Miloševića, kada je bilo najgore. Uostalom, ’ajmo ovako. Švabe su radile mnogo veća s***a na svetu, pa su nam sada najradije viđeni gosti i ljubimo im g***cu kada dođu. Do kada ti savetuješ da se mrzimo, pa da krenemo normalno. Eto, čisto pitam za savet “, odgovorio je Rađa.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar