Arsen Venger obožava Srbiju: Zna sve o vekovima turskog zuluma, samo mu jedna stvar uopšte nije jasna!

Čupković se trenutno nalazi u Kini, gde se priprema za odbojkaško prvenstvo te zemlje

Foto: EPA/KERIM OKTEN

Srpski odbojkaš Konstantin Čupković podelio je za “Sportsku centralu” neke od detalja razgovora sa legendarnim fudbalskim trenerom Arsenom Vengerom koji se odigrao pre nekoliko dana.

Čupković se trenutno nalazi u Kini, gde se priprema za odbojkaško prvenstvo te zemlje, ali je prethodno morao da prođe period izolacije od tri sedmice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Igrom slučaja, njegovi prijatelji su ostvarili kontakt sa Arsenom Vengerom tokom zajedničkog boravka u Kataru, i povezali ga sa srpskim odbojkašem koji je veliki fan Arsenala, a nije imao .

“Bio je veoma upućen u moju priču ovde, ko sam, šta sam… Naravno, moji prijatelji su ga prethodno upoznali sa tim. Pričao mi je kako je on bio u Kini sa Arsenalom, da ima dobrih iskustava, pa sam ga malo čačnuo za “tobdžije” vezano za rezultate, ali nije hteo da komentariše. Davao je političke odgovore u vezi sa Arsenalom i prosto je neverovantno kakav je gospodin. Ostavio me je bez teksta. Pričati sa nekim tako velikim, koga pritom ne poznajete, preko 10 minuta putem video poziva je zaista čudno”, objasnio je Čupković za ,,Sportsku centralu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cupko87 (@konstantin_cupkovic)

“Pričali smo i o Srbiji. Jako voli našu istoriju. Bukvalno sve zna. Od 11, 12, 13. veka, period pod Turcima… Pričao je kako je upoznat sa celokupnom situacijom u našem sportu. Poštuje mnogo srpski fudbal i istakao je da mu nije jasno kako ne ostvarujemo bolje rezultate, ali se smejao – kao ne zna, a ustvari zna. Podigao mi je moral da izdržim još dva dana izolacije koliko mi je ostalo”, prepričao nam je Čupković.

Konstantin je rođen 1984. godine i nastupao je za brojne evropske klubove poput Rome, Al Rajana, Peruđe, Tura, Olimpijakosa, a karijeru je započeo Mladom Radniku iz Požarevca. Godine 2011. je podigao trofej prvaka Evrope sa poljskim timom Skra Belhatov.

Čovek koji je posvađao Divca i Dražena je sin najgoreg ustaše? Njegov otac ubio je hiljade i hiljade Srba

Izvor: Objektiv.rs, Sportska centrala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar