Balašević se posle infarkta, koji je imao pre tri godine, ovako šalio: Dobro je da nisam UMRO iz prve

Pevač je danas nažalost izgubio najvažniju bitku...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Naš poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini, od posledica upale pluća.

Kantautor se proteklih tri dana nalazio na Infektivnoj klinici, međutim, ovu bitku, nažalost, nije dobio…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đorđe je nedavno, tačnije 2019. godine preživeo infarkt i ugrađeni su mu stentovi. On je tada morao da otkaže koncert, a saopštenje za javnost dala je njegova ćerka.

„Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert…Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerašnji koncert odlaže“, objavila je pevačeva kćerka Beba Balašević.

Dodala je da „život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… , a zdravlje je u svakom slučaju najvažnije“

„Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti…“, poručila je tada Beba Balašević.

“Za sve što pitaju kako je moj tata… On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se oseća”, napisao je Aleksa Balašević tada na društvenim mrežama.

Foto: ATA images

Đorđe je tada, nakon infarkta, nastavio da posmatra život kroz svoju prizmu, doživljava i lepo i ružno na svoj način, govoreći kao da smrt koja ti pokuca na prozor nije ništa, do obična senka koju možete oterati.

“Dobra vest je da nisam umro, baš iz prve”, našalio se Đorđe Balašević, a zatim objasnio kako je izgledala dramatična situacija oko njegovog zdravlja.

Biografija Đorđa Balaševića: Započeo karijeru pesmom „U razdeljak te ljubim”, tada kreće vrtoglavi USPEH

“Loša vest je da to nije skok u vis i da imaš tri pokušaja. Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao da otkažem koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam doteran. Stavili su mi najbolje u Institutu u Sremskoj Kamenici”, objasnio je, a zatim se na fini način našalio na svoj račun, ali i na račun lekara.

“Bili su fer, prvi put mi je neko nešto stavio. Kad god neko ode kod lekara obično ti nešto vade, kamen iz bubrega… Dobio sam četiri stenta. Rekli su mi da ću moći da trčim. Ne verujem, nemojte me pitati da li sam dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina. Znači ne mogu biti dobro. Nadam se da ću moći da nastavim tamo gde sam stao”, rekao je Balašević uz prepoznatljiv osmeh za Hello.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar