Đilasova Rada STATISTIČKA GREŠKA: Na izborima na KiM pukla bruka, osvojila “ogromnih” 0,62 odsto glasova

Broj glasova koje su Trajkovićeva i njena lista osvojili je manji čak i od broja članova porodica Srba zaposlenih u institucijama lažne države Kosov

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Rada Trajković koja je na izborima na KiM osvojila je 365 glasova, a učestvovala je u okviru Građanske inicijative za slobodu, pravdu i opsatanak (GI SPO).

Kako se saznaje, Đilasova Rada i njena lista GI SPO u svim sredinama u kojima su većinski naseljeni Srbi, na severu i jugu Kosova osvojila je 0,62 odsto, ili ukupno 365 glasova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đilasovi ljudi bacaju dimne bombe o IZBORIMA, a hoće da otimaju PREDUZEĆA 

Da stvari budu jasnije, broj glasova koje su Trajkovićeva i njena lista osvojili je manji čak i od broja članova porodica Srba zaposlenih u institucijama lažne države Kosovo.

Imajući ovo u vidu, nameće se pitanje kako je ta ista Rada Trajković koja je uspela da osvoji toliko glasova i dalje bitan faktor u pojedinim medijima u centralnoj Srbiji.

Đilasova Rada Trajković: Srpska lista je ZLO, a ujedinitelj Kurti odličan za Srbe! 



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Kakav šef - takva i Rada. Našla vreća zakrpu. Zajedno nemaju 1% glasova. Ne mogu da verujem da u Srbiji ima onih koji su spremni da podrže ovg žutog cinika i bucmastu damu.

    Odgovori

Ostavite komentar