Oglasio se Bora Čorba: EMOTIVNIM REČIMA opisao šta za njega predstavlja odlikovanje

Đorđević je rekao da Srbiju nije napuštao ni kada je putovao po svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA IMAGES

Srećan sam i ponosan što me moja zemlja Srbija udostojila ovim odlikovanjem. Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši.

Ovim rečima je Bora Đorđević, frontmen legendarnog benda „Riblja Čorba“ prokomentarisao odlikovanje povodom Dana državnosti, koje je kao zaslužni pojedinac dobio danas od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đorđević je rekao da Srbiju nije napuštao ni kada je putovao po svetu.

„Voleo bih da sam lično prisutan, ali me sprečava novoproizvedeno gadno zlo koje se zove kovid 19. A proizvodi se još mnogo gorih i odvratnijih pošasti koje napadaju svet i protiv kojih se vredi boriti. Nastaviću da branim Srbiju od zla, da bih bar malo opravdao ovo visoko priznanje koje mi je dodeljeno. Voleo bih da sam mogao još više da uradim za svoju zemlju,“ istakao je Đorđević.
Lider „Riblje Čorbe“ dodao je i da mora da se zahvali onima koji su mu pružili bezrezervnu podršku, jer ovaj orden pripada, kako je rekao – kako njemu tako i njima, njegovoj porodici, njegovoj braći iz „Riblje Čorbe“.

“Voleo bih da je moj brat Miša tu da zajedno podelimo ovaj lep trenutak. Danas su lepi trenuci retkost. Još jednom hvala svima! Živela Srbija!”, poručio je Bora Čorba.



Izvor: Sputnjik

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar