UŽAS

Pogledajte kako Velja Nevolja puca iz snajpera, vežba ATENTAT na Vučića! (VIDEO)

Na novom snimku se vidi kako Belivuk gađa iz snajpera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Gosti Hit Tvita šef Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, agent državne bezbednosti Božidar Spasić i glavni i odgovorni urednik “Informera” Dragan J. Vučićević analizirali su situaciju oko hapšenja Veljka Belivuka.

Prema rečima Spasića, ovaj snajper se koristi za ubistvo državnih funkcionera. Pretpostavka je da su oni išli i upucavali tu pušku kako bi bila preczna kasnije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“To je i domet tog snajpera, to je snajper koji je aspolutno sposoban da izvrši ubistvo s određene udaljenosti. Otkud snajper? Snajper se koristi za ubistva najviših državnih funkcionera, kada ne možete da mu priđete zbog obezbeđenja, kada ga čuvaju sa svih strana. Istraga će dokazati… Ne bojim se. Oni su upucavali tu pušku da bi se razradila, da bi bila precizna. Vidite da oni vežbaju u tamo nekoj šumetini”, rekao je agent državne bezbednosti Božidar Spasić tokom prikazaivanja snimka.

Vučićević tvrdi da je snajper spreman za ubistvo predsednika Srbije jer im je on objavio rat. Ne zaboravite da je ovaj Velja Nevolja neposredno pre nego što je uhapšen bio u Crnoj Gori, a ko ga je čuvao? Agencija za nacionalnu bezbednost.

“Može se lako desiti da je ova akcija izvedene 48 sati pre velikog zla. Ne mogu da tvrdim da su spremali, ali sve ukazuje na to da su spremali ubistvo predsednika države”, rekao je Vučićević.

“Ne postoji nijedan navijač, koliko ja znam, koji je ubijen u atentanu snajperom. Snajper se ne nabavlja za narko-obračune. Oni jesu spremali novi 12. mart”, tvrdi glavni i odgovorni urednik “Informera” Dragan J. Vučićević.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar