Otkrivena TAJNA o finansijama naše ESTRADE: Ovako pevači uzimaju na stotine hiljada evra bez nastupa!

Pevači uzimaju lepu zaradu od Jutjub platforme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Miloš Nadeždin/Promo/Instagram

Pevači već duže vreme imaju oficijalne naloge na Jutjubu, milioni pregleda na pesmama i autorska prava za iste donose im pravo na zaradu na godišnjem nivou. Ovde su apsolutni rekorderi Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas i Maja Berović, koji na godišnjem nivou zarade pravo bogatstvo, a ništa manje se nisu oparili Džala Brat i Buba Koreli. Na kraju ove liste našao se pevač Zdravko Čolić, koji se ne kotira visoko jer već duže vreme ne snima nove pesme.

Rekord je među prvima postavila folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, čije su pesme na oficijalnom nalogu preslušane više od milijardu puta otkako ima profil na Jutjub platformi. Milioni pregleda su pevačici doneli dobru zaradu, pa Ražnatovićeva godišnje zaradi i do 150.000 evra. Pevačica nije u javnosti mnogo pričala o tome koliki priliv novca joj dolazi ovim putem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Društvenim mrežama KRUŽI slika Cece Ražnatović sa BIVŠIM dečkom: Bio je nekrunisani kralj Zvezdare (FOTO)

“Ceca je svoj kanal otvorila 2012. i na njemu ima sve svoje spotove. Ima čak i snimak svoje svadbe sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Svi ti snimci imaju milionske preglede, a najpopularnija joj je pesma “Trepni” iz 2016. koja ima 68 miliona pregleda”, priča izvor i dodaje:

“Ceca nije potpisivala ugovore ni sa jednom produkcijom, kao što je uradila većina njenih kolega, pa ni sa kim ne mora da deli prihod. Jutjub nesponzorisanim kanalima, kakav je Cecin, zaradu isplaćuje na kraju godine, kada se uradi obračun”, kaže izvor.

Foto: Youtube/Svetlana Ceca Ražnatović/Screensot, FSS.RS

Druga na listi je pevačica Maja Berović, jedna je od trenutno najpopularnijih pevačica u regionu, a njoj su pesme sa poslednja dva albuma “Viktorijina tajna” i “Intime” donele desetine miliona pregleda.

Berovićeva je tako zaradila oko 100.000 evra, a za taj novac mogla je da pazari stan u širem centru Beograda. Ona je ujedno i jedna od najplaćenijih izvođača kada su nastupi u pitanju, pa je prošle godine za jednu ugovorenu tezgu na splavu uzela skoro 15.000 evra.

Foto: Dušan Petrović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Maja Berović podelila uspomenu iz DETINJSTVA: Da li biste pogodili da je OVO ona? (FOTO)

Cecin kolega i prijatelj Aca Lukas po pesmi na Jutjubu ima od pet do 30 miliona pregleda, što mu na kraju godine donosi preko 80.000 evra. Folker je ranije ispričao da to jeste lak vid zarade, ali da mu više prija druženje sa publikom i nastupi koje ima preko cele godine, naravno, kada nema korone.

Legendarni pevač Zdravko Čolić na svom kanalu ima sve pesme koje je snimio od početka karijere. Njegova zarada je manja u odnosu na ostale pevače zbog kasnog otvaranja zvaničnog kanala, pa je do sada od Jutjuba uspeo da zaradi oko 40.000 evra.

Aca Lukas unajmio LIČNOG vozača: Iznajmio mu stan u zgradi u kojoj živi, JEDNA STVAR mu nije dozvoljena!

Reperi Buba Koreli i Džala Brat na estradi su napravili bum, pa su samo od Jutjuba prošle godine uspeli da zarade preko 120.000 evra.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar