Mega zaplene: Sprečeno krijumčarenje parfema i oružja!

Paketi sa sakrivenim parfemima otkriveni su u dve fabričke šupljine iznad ležaja za vozače u autobusu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Uprava Carina

Carinici su rano jutros i tokom proteklog vikenda na prelazima ka Bugarskoj, Gradini i Strezimirovcima, sprečili pokušaj krijumčarenja parfema, a prethodno je u dva navrata zaplenjeno i neprijavljeno oružje.

Foto/Uprava Carina

Prilikom detaljne ulazne kontrole novopazarskog autobusa, koji saobraća na liniji Istanbul-Novi Pazar, na Gradini je danas zaplenjeno više od 130 parfema poznatih robnih marki.

Paketi sa sakrivenim parfemima otkriveni su u dve fabričke šupljine iznad ležaja za vozače u autobusu, saopštila je Uprava carina.

Foto/Uprava Carina

Obojica vozača iz Novog Pazara, stari 62 i 56 godina suočiće se sa krivičnom odgovornošću zbog krijumčarenja.

Na Gradini je 14. februara zaplenjen bojevi pištolj marke glok, u čijem je okviru bilo pet metaka kalibra 9mm.

Foto/Uprava Carina

Oružje je otkriveno kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izvojen audi A8 bugarske registracije, kojim je putovalo petoro bugarskih državljana.

Prilikom kontrole je na podu ispred suvozačkog sedišta pronađena torbica sa oružjem, za koje se kao vlasnik prijavio 29-godišnji vozač automobila.

Foto/Uprava Carina

Na Strezimirovcima je 16. februara prilikom ulazne kontrole kod 41-godišnjeg bugarskog državljanina pronađen neprijavljeni gasni pištolj.

On je sam putovao automobilom foksvagen turan bugarske registracije i prilikom susreta sa carinicima negirao da ima bilo šta da prijavi.

Međutim, prilikom detaljne kontrole, u vozačevim vratima je pronađen gasni pištolj marke zoraki sa okvirom i osam pripadajućih metaka.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar