Klinci SKAKALI od SREĆE ispred zgrade! Vojaž i Breskvica se pomirili, ali kriju ISTINU od javnosti!

Popularni tinejdž par obnovio je svoju vezu, ali još uvek kriju detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Vojaž i Breskvica napravili su pravi haos kod tinejdž publike kada su potvrdili da je došlo do raskida njihove veze.

Mnogi su im pisali pisma, pravili zajedničke video-snimke, pisali peticije za njihovo pomirenje, a neki su čak išli i korak dalje te nudili novac da čuju šta je bio kamen spoticanja u njihovom odnosu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dejan Dragojević ismevao RASKID Vojaža i Breskvice: Fanovi ga najstrašnije OSUDILI (VIDEO)

Ipak, ljubav je pobedila i kako kažu komšije već neko vreme viđaju par na istoj adresi, što govori da je raskid za njih prošlost.

“Dok su u proteklom periodu uglavnom viđani kako odvojeno ulaze u zgradu, sada ih sve češće srećemo zajedno. Iz njihovog stana se čuje i kako zajedno pevaju, te je jasno da dosta vremena provode zajedno i žive na istoj adresi. Oni su na prvom spratu pa često prolazim pored njihovog stana i sve čujem. Od početka priče o njihovom raskidu, viđani su na istoj adresi, iako su se u početku kretali odvojeno. Sada je situacija drugačija, te izgleda da su rešili sve nesuglasice”, ističe izvor koji živi u komšiluku Vojaža i Breskvice te dodaje:

Vojaž emotivnim SNIMKOM potvrdio RASKID sa Breskvicom: Nastaviću da se borim za ljubav! (FOTO)

“Klinci non-stop dolaze ispred njihove zgrade i čekaju ih kako bi se uslikali sa njima i saznali šta se dešava između njih. Ovih dana smo videli i kako se slikaju sa oboje, ali i kako razgovaraju sa njima da li su opet zajedno. Oni to ne negiraju, iako iz nekih razloga to ne žele i javno da potvrde. Njihovi fanovi bili su van sebe kada su čuli novosti, skakali su i grlili ih, a oni su se zadovoljno smeškali”, ispričao je komšija.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar