Đanijeva ŽENA posle MOŽDANOG udara za Objektiv: Radiša se mnogo promenio, sve mi ugađa!

Pevačeva žena imala je zdravstvenih problema, a Đani se preplašio zbog njenog stanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Slađana Trajković, supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, pre desetak dana doživela je blaži moždani udar, a ekipa štampanog izdanja Objektiva je imala priliku da porazgovara s njom i sazna kako se sada oseća.

“Dobro sam, hvala Bogu. Sve je prošlo kako treba. To je bio manji moždani udar, koji ja prethodno nisam ni osetila. Promenila sam ishranu, šetam i idem na terapije”, započela je Slađa razgovor i dodala da se njen suprug veoma uplašio kad su im saopštili njene rezultate.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je imala moždani, Đani vodi ženu u AUSTRIJU NA LEČENJE? Folker spreman da iskešira 50.000 evra!

“Iskreno, baš se uplašio, i mogu da vam kažem da se otad mnogo promenio. Kad hoću, recimo, da uzmem vodu, on odmah ustaje i kaže: „Ne bre, sedi, doneću ti ja vodu! Što mi nisi rekla, doneo bih ti ja”, a onda mu ja kažem: „Dobro bre, nisam ja baba!”, objašnjava Slađa kroz smeh.

Đani je nakon saznanja o Slađinom zdravstvenom stanju potvrdio za domaće medije da je njegova supruga imala probleme i da se veoma zabrinuo.

“Pomerio joj se pršljen oko vrata. Brinuo sam se za nju, sve vreme dok je bilo snimanje emisije, jer je bila na magnetnoj rezonanci. Mo- rao sam da je zovem, šta bih ja bez moje Slađe. Nosila je kragnu”, rekao je pevač tada.

Đanijeva žena se oglasila nakon MOŽDANOG UDARA: Svi smo se uplašili, menjam život iz korena!

Podsetimo, popularni pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi, a 24. godišnjicu braka proslavili su u maju prošle godine, u svom domu, jer su oboje bili osuđeni na tri meseca kućnog pritvora zbog kršenja propisanih mera za vreme vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa.

Autor: E.O

OVU I JOŠ MNOGE ZANIMLJIVE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU “OBJEKTIV” ZA 29. JANUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar