Osećaju se kao na početku karijere: Članovi grupe “Negativ” imaju tremu pred veliki koncert

Slave 20 godina postojanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ RTS Tri boje zvuka - Zvanični kanal

Članovi beogradskog rok benda “Negativ” na čelu sa pevačicom Ivanom Peters govorili su o važnosti koncerta koji će održati 13. februara. Naglasili su da su srećni što će osetitit energiju publike, ali da imaju tremu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čuvena muzička grupa ovim nastavlja da obeležava jubilej 20 godina postojanja, jer je osnovana 1999. za vreme NATO bombardovanja. Posle skoro pola godine pauze, Negative će se ponovo predstaviti beogradskoj publici u velikoj sali Kombank Dvorane, za maksimalan broj od 500 ljudi u publici.

20 godina postojanja benda “Negativ”: Najavili su veliki koncert

“Mi u bendu smo se veoma uželeli jedni drugih, iako imamo probe i komponujemo nove pesme, ali nam nedostaje ta energija na bini koju imamo. Na svaki način se štedimo, čuvamo, svi imamo malu decu, a ipak, sada nam fali da ponovo idemo na turneje, da budemo u nekom neudobnom kombiju, da skačemo na nekoj bini i onda da se vraćamo svi zgrčeni u nekom kombiju”, rekla je Peters.

Nova pesma Zdenke Kovačiček: Posvećena je svim odvažnim i neustrašivim ženama (VIDEO)

Muzičarka smatra da ništa ne može da zameni “živi” koncert.

“Imala sam priliku da učestvujem na par online svirki za vreme ovog perioda, i to ne može biti isti osećaj, jer ne postoji ta interakcija pevača i publike, razmena energije.”

Gitarista rok grupe, Nikola Radaković – Džoni je izjavio da će možda svi imati tremu kada izađu na scenu, gde će biti maksimum 500 ljudi, što znači tek trećina kapaciteta, tako da će posle 20 godina karijere imati utisak kao da su na samom početku, jer je atmosfera sa pandemijom takva.

Solo iz “Boemske rapsodije” proglašen za najbolji na svetu: Brajan Mej kaže da ne zaslužuje to priznanje



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar