FILMSKI OBRT u životu Kulića: Ivan Marinković non-stop zove Sinišu i traži slike i snimke Željka

Otac deteta Miljane Kulić potpuno promenio "ploču"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Miljana Kulić kao što cela Srbija zna, zatrudnela je u rijalitiju Parovi sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem.

Ivan je poricao da je on otac malog Željka Kulića,pa je temperamenta Miljana u rodnom listu svog sina u kategoriji ime oca, upisala nepoznato, ali svi znaju da je u pitanju Ivan Marinković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Miljana sve šokirala: Planira da se POMIRI sa Ivanom Marinkovićem nakon Zadruge! (VIDEO)

On je došao samo jednom da vidi dete, čim se Miljana porodila i od tada i on i ona su bili po rijalitijima, pa Ivan već duže vreme nije video svoje dete, a sada se oglasio i Siniša Kulić koji je otkrio šokantne detalje:

Ivan Marinković me non-stop zove, pita za dete, traži slike i snimke da mu pošaljem. Zvao je i letos da čestita rođendan. Iznenadio me je ovim poklonima za Novu godinu, jer je to prvi put od Željkovog rođenja da mu nešto kupi i pošalje. Hteo je da prizna dete, opet je pitao, ali Miljana neće ni da čuje”, otkrio je Siniša Kulić, zadrugarkin otac, za Star i pojasnio zašto se Kulići plaše poteza Marinkovića:

Goca otkrila da li će ćerku upoznati sa SINOM Miljane Kulić: Spremna sam i da GRKLJAN IZVADIM za porodicu

“Glavni razlog je to što bismo za svako putovanje od njega morali da tražimo saglasnost i da idemo sa njim kod notara. A Miljana se plaši i da bi Ivan, ako ostane bez para, mogao da traži na zajam od nje 500 evra na konto deteta. Ipak je ovako najbolje. Ja njega ne mrzim, ali je bolje da se drži po strani”, iskren je Siniša.



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (1)

Ostavite komentar