Isplivale JEZIVE TVRDNJE o Kenanu Tahiroviću i njegovom bratu! Edin oštro demantovao navode

Lepi Mića izneo je strašne tvrdnje o manekenku iz Sarajeva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen TV PInk

Zadrugom je počela da se širi priča kako je Kenan Tahirović imao “odnose” i to sa svojim rođenim bratom, a ove užasne tvrdnje raširio je Lepi Mića.

Pevač je i javno pred milionima optužio Kenana koji kao što znaju čitaoci koji prate Zadugu, nije baš uspeo da se opravda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kenan se VRATIO u Zadrugu: Rialda ali i svi ostali ukućani PLAKALI kao kiša! (VIDEO)

Sada se oglasio njegov brat Edin koji tvrdi da Lepi Mića sve namerno radi kako bi diskreditovao Kenana.

Foto: Printscreen/Instagram

“Priče koje se plasiraju o mom bratu u „Zadruzi“ o tome da je homoseksualac i da je imao seks sa mnom, njegovim rođenim bratom, gnusne su laži. Sve to potiče iz Sarajeva. Ljudi koji nas ne poznaju često su nas viđali u gradu kako se zabavljamo, izlazimo noću, veselimo se i grlimo. Od toga su krenule priče da smo gej”, počinje priču Edin i dodaje da se sada Lepi Mića “vadi”:

Kenanov brat potvrdio da je on STIGAO u Srbiju: Potrudili smo se da ga RASPOLOŽENOG i nasmejanog vratimo

“Sve su to čuli zadrugari, između ostalih i Lepi Mića, koji je preneo ove neproverene informacije. Kada je saznao da su to izmišljotine, bilo mu je krivo, pa je pokušao da se izvadi, ali džabe. Pokazao se kakav je i on i još neki zadrugari koji su spremni na sve kako bi uzdigli sebe, a spustili druge. Zapravo je obrnuto”, rekao je Edo i istakao da bi bio veoma srećan kada bi njegov brat pobedio u rijalitiju.

Kenan Tahirović nakon SAHRANE oca: Vraćam se u Zadrugu, ružno je od Kristijana šta je rekao za mene

“Kenan je primer kulturnog i lepo vaspitanog momka. Eventualna pobeda u „Zadruzi“ bi značila da u ovom čudnom svetu mogu da isplivaju prave vrednosti, a ne prostakluk, nasilje i nemoral, po običaju”, završava Edo.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar