KLUPKO SE ODMOTAVA

Poznata voditeljka dala izjavu u policiji: Pored Mike i Bate, govorila o još jednom ZLOSTAVLJAČU DECE!

Jovana Jakić za Objektiv.rs podelila i svoje pozitivno iskustvo sa inspektorkom Vesnom Gašić Stojković

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Voditeljka Jovana Jakić dala je izjavu u policiji povodom navoda koje je iznela u emisiji “Posle ručka” na TV “Hepi”, kada je osim o Miki Aleksiću i Bati Miladinoviću govorila i o još jednom zlostavljaču dece.

Voditeljka je za Objektiv.rs podelila svoje iskustvo sa inspektorkom Vesnom Gašić Stojković, kojoj je dala izjavu o Miki Aleksiću i Bati Miladinoviću, ali nam je otkrila i da se raspitala za dalje korake koji će joj pomoći da istraži slučaj trećeg zlostavljača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ta inspektorka je zaista policijski profesionalac, a s druge strane i nešto što sam mislila da nemamo – to je žena koja razume, ona je zgazila sve predrasude. Ja sam se kod nje raspitala o daljim postupcima za treće lice i šta je to što mogu da uradim”, rekla je Jovana.

Na pitanje o identitetu trećeg lica, Jakić je odgovorila:

“Dalje od ovoga ne sme da se priča. Sada nema priče, u ovoj fazi nema nikakve priče, to su stvari koje su u toku i koje bi mogle nešto da poremete.“

Podsetimo, voditeljka je u svojoj emisiji govorila i o čoveku “koga su deca volela” i koji je bio prisutan u našim detinjstvima, a protiv koga, kako je rekla, navodno postoje prijave roditelja dece koja su se žalila na njega.

Čekao SMRT drage osobe da bi silovao: Milena otkrila Mikine MONSTRUOZNE planove za iživljavanje na deci



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

  1. Zato je taj ubogi gospodin bio placen 60€ po satu, ti, koji se krijes iza pseudonima iliti laznog imena, zanemarujes tu činjenicu! Što se tice voditeljke Jovane J. Sto se tice Milene R : Zanemarujes istinu da je ona bila dete od 17g a on deda od 61, zaljubila se… STVARNO… zanemaruješ činjenicu da se prijavilo jos 20-tak devojaka i da ih ima jos mozda 3-4 puta vise! Mnoge i dalje ne smeju da se jave, da otkriju svoj identitet… ( ti se kriješ isto iz nekog razloga )! Nimalo te nisu dotakle izjave tih devojaka, koje im je gnusnosti radio… IVANE ZGROZENI SRAMI SE!!!

    Odgovori

Ostavite komentar