SKANDALOZNO

ODVRATAN napad poznatog hirurga na silovanu Milenu: “Droco, dala si mu, možda te tata podvodio”

Ugledni hirurg osuo je paljbu na priznanje Milene Radulović na društvenim mrežama, a onda obrisao objavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Samo nekoliko sati nakon što je u subotu uveče priča dospela u medije, na društvenim mrežama i u komentarima ispod tekstova objavljenih na portalima Radulovićeva se suočila sa brojnim osudama, a nisu izostale ni uvrede, otkrivamo u štampanom izdanju lista Objektiv.

Najčešći komentari odnosili su se na vreme koje je proteklo od silovanja do prijave policiji – devet godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan od onih koji ju je prozvao je i dr Igor Ignjatović, abdominalni hirurg, koji je bio zaposlen u Kliničkom centru Srbije. U statusu koji je kasnije obrisao, Ignatović je napisao:

– Ihhhh… pa, jbt, „silovana”, sa 17??????? Ma idi u četiri pi*ke materine, ako si bila silovana sa 17, a sve otćutala jer si se plašila osude javnosti?????? Nisi rekla roditeljima?? Pa, kakvi su to roditelji??? Možda je i tata podvodio?? Pa je zato ćutala? Hoćemo dalje? Ajde! A ako si dala svojevoljno sa 17 (A TAKO JE 100% BILO) onda si samo još jedna mala droca, a Mika baraba!! I to je sve… terajte se u ku*ac! Naročito, ovi koji će sad da počnu da se naknadno javljaju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U nastaloj polemici, rekao je još:

– Ma da… Aj sad, srce, mi se znamo već 25 godina. Sutra ujutro ja ispalim priču da mi je prof Tešić na Biologiji na prvoj godini tražila da je oralno zadovoljim da bi mi dala 10!!! Ja, šta ću, nisam učio, zaronim glavu u babu i uzmem jezikom sve briseve! Tada me bilo blam da to pričam ali sada evo, kad je fora, uzmem advokata i tužim Medicinski fakultet za nadoknadu za duševnu bol! Baba me silovala… šmrc. Eto tako to izgleda… – napisao je Ignjatović.

Mika Aleksić mi je pretio, pa učinio nešto MONSTRUOZNO: Još jedna glumica opisala PAKAO koji je prošla

Objektiv saznaje: Mika Aleksić silovao i devojčicu od 10 GODINA

Ostatak ove priče pročitajte u štampanom izdanju lista Objektiv.

Piše: Ekipa Objektiva

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv

Komentari (336)

  1. Promašio si temu, prostačino jedna. Ovde se radi o silovanjui zlostavljanju dece..... prostački, odvratan komentar.... Dosta više..... Poreed morala ste prošli, a maniri su odavno nestali..... Podrška za svu decu i sve hrabre,čvrste i jake devojke. Samo napred. normalni deo Srbije sem izopačenihi nastranih persona je uz vs. Borite se jako uz vas smo do kraja. Puna podrška. Ološi neka daju negativne komentare, jer od takvih nikad čovek ne može biti u pravom smislu te reči....

    Odgovori
  2. Ignjatoviću, ti ni Č od čoveka nisi. Barabo jedna pokvarena.Ti lekar, dala bih ti otkaz odmah.... Tvoj rečnik, toje izjave su dno dna. Kome ti možeš da pomogneš ,koga ti lečiš.... Imaš "žutu minutu", Tebi je spržen mozak totalno a i ni svestan toga nisi.... Na čemu si?????????????

    Odgovori

Ostavite komentar