Videle ga 2 učenice: Profesor uhvaćen na delu – tajno SNIMAO đake, a u telefonu je imao i OVU gadost

Policija je imala pune ruke posla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: kfor.com printscreen

Ko zna kada bi Amerikanac Rajan Pulen (42) bio otkriven da dve učenice srednje škole Union u El Dorado okrugu nisu zaboravile opremu za fizičko u posebnoj sali.

Njih dve su primetile profesora kako se mota oko svlačionice devojčica dok su stajale na udaljenom delu hodnika, nekih tridesetak metara od njega. Primetile su da je iz džepa izvadio telefon i slikao njihovu garderobu dok su radile fizičko u većoj sali.

Bivša misica Hercegovine UBILA čoveka: U zatvoru se dogodio filmski OBRT, pa donela šokantnu odluku

Učenice možda i ne bi prijavile nastavnika fizičkog da im jedna drugarica mesec dan pre toga nije u poverenju rekla kako ju je Pulen hvatao za zadnjicu na času gimnastike kada baš to i nije morao.

One su slučaj prijavile direktoru, te je Pulen pozvan na razgovor. Za svaki slučaj u njegovoj kancelariji bio je i policajac u civilu kako se osumnjičeni ne bi prepao uniforme i učinio nešto što ne treba, poput bežanja ili naglog brisanja sadržaja na telefonu.

A upravo to ga je i odalo – dok je negirao optužbe devojčica, policajac je, izvadivši prethodno legitimaciju, u Pulenovom telefonu našao nekoliko užasnih sadržaja poput tri snimka seksa sa jako maloletnim licima.

Policija je posle dobijanja naloga ušla i u Pulenovu kuću na kraju grada i u njegovom laptopu pronašla je dovoljno dokaza da se u trenutku označi kao seksualni predator i pedofil do kraja života.

Rajan Pulen je u pritvoru do suđenja, a sledi mu sasvim sigurno zatvorska kazna od nekoliko godina.

Lezi preko mene ili NEĆEŠ proći GODINU! Profesorka uhapšena zbog ucene, terala đaka na vođenje ljubavi



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar