UŽASNE PRIČE

Milena nije jedina: Još jedna srpska glumica progovorila da ju je SILOVAO filmski moćnik!

Prošle godine je sličnu ispovest podelila sa javnošću još jedna srpska glumica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Kao bomba je odjeknula vest da je čuveni profesor glume Miroslav Mika Aleksić večeras priveden jer su ga neke od njegovih bivših učenica prijavile za silovanje.

Jedna od njih je i mlada glumica Milena Radulović (26) koja je za “Blic” odlučila da progovori o svojoj sudbini i podelila svoju ispovest sa javnošću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se”, rekla je Milena Radulović.

Ona je dodala da „ovo nije samo moja priča” i da „ovo nije moja reč protiv njegove”, već tvrdi da je u pitanju sistem zlostavljanja devojčica koji je Aleksić temeljno gradio decenijama.

Učitelj glume Mika prvi put me silovao kad sam imala 17, a on 61: Stravična ispovest Milene Radulović

U školu Mike Aleksića, poznatu i cenjenu, deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

Podsetimo, prošle godine je sličnu ispovest dala srpska glumica Danijela Štajnfeld koja je to svoje nemilo iskustvo zabeležila u svom dokumentarnom filmu “Zaceli me”.

Ona je tu otkrila da je napastvovao jedan moćan čovek iz sveta filmske industrije, te da je to razlog zbog kog je naprasno otišla iz Srbije, ali nije otkrila njegov identitet.

Ona je objasnila i kako je došlo do toga:

– Povezao me je kolima i silovao me je u autu. Nisam mislila da nikad to može da se desi meni, posebno ne od strane čoveka kojem sam verovala. On je za mene bio autoritet u poslu u kojem sam se bavila. Zato što je stariji od mene i na višoj poziciji ponašao se kao da ima pravo nad mojim telom – prisećala se glumica za “Informer”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Ovo je klasika za Srbiju. Kad se desi nesto lose onda krece napad na zrtvu.U ovoj nasoj cudnoj drzavi sve je postavljeno naglavacke.Nista nije onako kako bi trebalo.Zbog stava kao sto je tvoj ova cudna drzava je prepuna kriminalaca, pedofila,idiota,psihopata itd. Stavi prst na celo i probaj malo da razmislis.

    Odgovori

Ostavite komentar