Poslednji trzaji predsednika SAD: Tramp OTKRIVA TAJNE o vanzemaljcima!

Sve će biti dostupno javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS, Shutterstock

Kada je predsednik SAD Donald Tramp krajem decembra potpisao 2,3 biliona dolara vredan Zakon o ekonomskoj pomoći zbog pandemije i finansiranju vladinih agencija, počeo je da teče rok američkim obaveštajnim službama da obaveste Kongres kakva saznanja imaju o neidentifikovanim letećim objektima (NLO).

Direktkor Nacionalne obaveštajne službe i ministar odbrane sada imaju manje od šest meseci da raportiraju obaveštajcima Kongresa i vojne službe neklasifikovane izveštaje o “neidentifikovanim vazdusnim fenomenima”, javlja Si-En-En.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U pitanju je odredba koja je ubačena u odeljak “Komentar odmora” Zakona o odobrenju obaveštajnih podataka za fiskalnu godinu 2021. godinu.

U tom izveštaju mora da postoji detaljna analiza podataka o NLO i informacija koje su sakupile brojne bezbednosne agencije, uključujući i FBI, prema direktivi Senata.

Na kraju, izveštaj treba da identifikuje potencijalne bezbednosne pretnje od NLO i proceni da li neka od neprijateljskih zemalja možda stoji iza takvih aktivnosti, dodao je odbor Senata.

Sve će biti dostupno javnosti, iako izveštaj može da sadrže ankese o poverljivosti, dodaje Si-En-En.

Veliki protest diplomata: Masovno traže Trampovu SMENU, označen kao opasnost po Ameriku



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar