Iako se izjašnjava kao ATEISTA, Karleuša proslavila Božić: Poslala svima jaku i važnu poruku! (FOTO)

Ćerkice uči tadicionalnim i verskim običajima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša izjašnjava se kao ateista, međutim ona sa svojom porodicom proslavlja hrišćanske praznike i poštuje verske kao i tradicionalne običaje.

Juče, na Božić, Jelena je objavila fotografiju na Instagramu sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i česnicom koju drže u rukama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovom slikom Jelena je uputila i važnu poruku, a to je da je pre svega najbitnije biti čovek, a ne podele poput nacionalnih i verskih.

Kome li je JK posvetila SRCEPARAJUĆE stihove: U mojoj glavi stanuješ… Van TEBE druge misli ne postoje

“Srećan Božić svima koji slave! Iako sam ateista, sa zadovoljstvom učim decu tradiciji našeg naroda ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Austrije … jer u nama teče krv svih tih naroda. Otac mi je Srbin, majka Slovenka, jedan deda iz Like, drugi iz Slovenije, jedna baka iz Bosne, druga sa Kosova, prababa Austrijanka… šta sam onda ja? Ja sam ČOVEK. I volim i poštujem sve vere i nacije…jer kad se sve sabere i oduzme, kad je frka-mi smo svi ISTI. Jedina podela je u našim glavama. Prema tome, budite dobri LJUDI i učite svoju decu pravim vrednostima. Oni su bolja budućnost”, napisala je JK pa ganula mnoge.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

“Svaka čast Jelena na divnoj poruci. Naravno da naša deca trebaju znati tradiciju drugih naroda i naravno poštovati i svoje i tuđe”, glasio je samo jedan od komentara pratilaca koji dele njen stav.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar