Upoznajte Marinu, najmoćniju ženu u svetu fudbala: Lepotica koje se plaši i sam Roman Abramovič! (VIDEO)

Ova gospođica je jedna od glavnih funkcionerki u klubu, a njena reč je uvek poslednja...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Upoznajte Marinu Granovskaju, najmoćniju ženu u svetu fudbala.

Ona je glavna osoba Romana Abramoviča za tekuće stvari u fudbalskom klubu Čelsi, koja je uvek tu kada je najteže i kada treba da se uradi najprljaviji deo posla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je važna za Abramoviča posebno jer on nikada nije uspevao da proda igrače za zadovoljavajuće cifre, a neki koje je puštao da idu za “siću” postajali su prave superzvezde.

E, upravo tu je “uletela” lepa Ruskinja, koju je on ovlastio da donosi velike odluke za sve stvari u klubu. Samim tim, pošto ona brine o velikom procentu njegovog novca, i to ne samo u Čelsiju, za nju kažu da je jedina žena koje se Abramovič plaši.

Upravo ona je bila osoba koja je prodala Edena Azara u Real Madrid, a pored toga svi su je pohvalili pošto je uspela da se reši tri igrača koja Čelsiju nisu trebala za skoro 200.000.000 evra – Davida Luiza, Oskara i Alvara Moratu.

Granovskaja je, pored toga, veoma važan deo Abramovičevog unutrašnjeg kruga poverenja poslednje dve decenije, tokom cele njegove vladavine u Čelsiju.

Kao što napisaše engleski novinari, rusko-kanadska lepotica Granovskaja je postala jedna od najpriznatijih “ajkula” u fudbalskom biznisu. Iako nije imala fudbalsku “pozadinu”, tačnije, nikada nije radila u ovom sportu, Roman joj je pre 20 godina ukazao veliko poverenje, što ona nikada nije prokockala.

Sudeći po tome koliko je važna za funkcionisanje ovog kluba, pravo je čudo što i dalje nije ultrapopularna, ali to je verovatno zbog njene skromnosti i želje da svoju privatnost sačuva u četiri zida.

S druge strane, njena moć u Čelsiju se iz dana u dan sve više i više uvećava, pa je postala jedna od ikona “feminizma” jer se sve mlade dame koje ulaze u biznis ugledaju upravo na njen uspešni put.

PRIREDIO: A.R.

Marakana – Bermudski trougao koji “guta” Brazilce! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar