ADVOKAT O SASLUŠANJU U KOTORU

Prijatelj Brana Mićunovića PRIZNAO sve: Evo šta se desilo na saslušanju crnogorskog moćnika u Kotoru

Privođenje Mićunovića ocenjuje se kao čin kojiim je poslata poruka da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Prijatelj Branislava Brana Mićunovića tokom saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu Kotor priznao je da je njegovo oružje koje je policija pronašla tokom pretresa dva vozila na Badnji dan u Budvi. Uz Mićanovića privedeni su, i određeno je tužilačko zadržavanje Savi Vujoviću i Srđi Mićunoviću.

Ovo je potvrdio branilac Danilo Mićović. Međutim, advokat nije bio voljan da precizira koji od njih dvojice je priznao da je oružje njegovo, dodajući da će brzo javnost o predmetnom događaju biti obaveštena saopštenjem Uprave policije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mićović je takođe kazao da Sava Vujović i Srđa Mićunović nisu telohranitelji već prijatelji Brana Mićunovića

Mićović je za Novosti kazao da su Mićunović i njegovi prijatelji, na Badnji dan oko podne izašli iz hotela „Splendid“ i uputili se ka Budvi. Krenuli su u dva automobila.

PRVE FOTOGRAFIJE Brana nakon hapšenja! Evo kako su ga odveli u Kotor, na rukama lisice (FOTO) 

Oružje nije pronađeno u vozilu u kome je bio Mićunović. Mićunović ne nosi oružje – kazao je advokat Danilo Mićović koji je potvrdio da je Mićunović priveden nakon što je napustio hotel „Splendid“.

– On je pošao kući na Badnji dan sa namerom da ga proslavi u krugu svoje porodice u Budvi. Navodi da je krenuo na Cetinje na nalaganje Badnjaka nisu tačni – kazao je Mićović

Na službenom parkingu stanice nakon što su Mićunović i njegovi saputnici privedeni parkirano je vozilo u kome je pronađeno oružje.

Mićunović se decenijama dovodi u vezu sa mnogim kriminalnim aktivnostima, ali nikad mu ništa od toga nije dokazano. Takođe, slovi za osobu veoma blisku porodici Đukanović.

Privođenje Mićunovića ocenjuje se kao čin kojiim je poslata poruka da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar