Bio je mrtav sedam sekundi, a onda se desilo čudo: Njegova priča ledi krv u žilama! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ono čime se on bavi u Srbiji nije toliko popularno, ali uprkos tome njegova priča će vas ostaviti bez teksta...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Priča koja nam je upravo stigla iz Engleske je definitivno nešto najluđe i najbizarnije što smo čuli u 2021. godini, a možda i duže.

Brajan Tumi, inače poznati džokej (čovek koji se bavi takmičarskim jahanjem), pre sedam godina je doživeo strašan pad tokom jedne trke posle čega je umro. Da, dobro ste pročitali, umro je.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, iako je izgubio veliki komad lobanje, umesto čega mu je posle ugrađena titanijumska pločica, on je uspeo da “vaskrsne” posle sedam sekundi.

Foto: Printscreen

Posle tog čuda, u bolnici je proveo dugačkih 157 noći, a davali su mu samo tri odsto šanse da preživi.

Čak je bio i proglašen mrtvim, i to od strane njegove krovne federacije, Džokejskog saveza Engleske, što je tada hitno morao da opovrgne.

Sedam godina kasnije, 31-godišnji Tumi je odlučan u nameri da se vrati sportu koji voli i koji ga je hranio “hlebom”.

Foto: Printscreen

Doduše, ne kao takmičar, ali kao trener. Već radi sa nekim iskusnim stratezima od kojih kupi tajne zanata, a sada je ponovo aktuelan jer je dao intervju za engleski tabloid “The Sun”.

“Imam titanijumsku pločicu u glavi, ali to me ne sprečava da radim išta što rade ostali, osim da budem profesionalni sportista. Bio sam u indukovanoj komi, odstranili su mi deo lobanje. Ne bi trebalo da sam živ, pa se osećam više nego srećno što sam uspeo da se oporavim. Međutim, ono kroz šta sad prolazim je veoma frustrirajuće. Džep mi se ‘stanjio’ u odnosu na vreme kada sam bio popularan poput fudbalskih superstarova, ali dosta je više samosažaljevanja, vreme je za nove izazove. Kažem, frustrira me što i dalje nisam uspeo da ispunim svoj san i da postanem trener, ali očekujem da će mi se to ubrzo dogoditi”, otkrio je Tumi za “The Sun”.

Što se nas tiče, želimo mu svu sreću u njegovom novom pozivu, Bog ga sigurno nije vratio na ovaj svet bez nekog višeg cilja…

PRIREDIO: A. R.

Košarkaška vest dana: Lebron kupuje tim – želi da otera vlasnicu rasistu koja mrzi “Black Lives Matter”!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar