“Takva ne možeš da stojiš pored mene”: Mlada otkačila rođenu sestru pred svadbu iz NAJGROZNIJEG razloga

Uvreda kakva dugo nije zabeležena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Photosbychalo

Dve rođene sestre Brijana i Melisa nisu se videle od februara meseca prošle godine, otkako je počela epidemija koronavirusa.

Mlađa sestra Melisa je, po davnom dogovoru trebalo da na venčanju starije ove godine bude glavna deveruša, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa. Razlog za to? Pa, ne baš ljudski.

Melisa je došla za Božić sa svojom porodicom kod Brijane u goste i tada je starijoj sestri pao mrak na oči, prenosi portal ABC.

“Melisa je od malena imala problem sa kilogramima. Koliko je mogla da se ugoji, toliko bi uspevala i da brzo smrša. To nije bilo dobro za nju jer je, kad je bila gojazna, bila podložnija bolestima i gripu. Sada se, za poslednjih nekoliko meseci mnogo ugojila. Bar 10-15 kilograma. Nije izgledala dobro. Zato sam joj rekla da na venčanju neće moći da mi bude deveruša jer će ih biti 5 i ona će prosto štrčati sa izgledom. Ostale prijateljice su sve zgodne i mršave, njoj bi se svi smejali. Zato sam joj i rekla da bude samo “običan” gost na venčanju, što ju je uvredilo. Samo sam želela da je zaštitim od ogovaranja i komentara na licu mesta”, napisala je Brijana na Redditu.

Čak je i glavu OBRIJALA! Glumila da umire od raka, pa skupila ogroman novac za VENČANJE iz snova

Melisa je, kako je istakla Brijana brzo otišla to veče kući s porodicom. Videlo se da se uvredila, iako je Brijana nju, kako piše, želela samo da trgne.

Međutim, ljudi u komentarima nisu to tako shvatili i žestoko su iskritikovali Brijanin postupak.

“To je preružno. Kažeš da celog života imate jedan dogovor, a onda se iznenada ponašaš dušebrižnički. Mislim da samo nećeš da ti ona štrči među deverušama, jer želiš da se priča da su ti na venčanju bile samo seks bombe”, “Ovo je sramota, ja ti više nikada ne bih došao u goste čak i da smo rođeni brat i sestra”, “Da li si svesna koliko si sestru povredila”, bili su neki od komentara.

Ipak, bilo je i drugih pogleda na priču.

“Ne znam zašto ste svi skočili na Brijanu kad je ovim želela samo da trgne Melisu. Možda je to njihov način da se među sobom motivišu u životu, vi to ne znate”.

Mladoženja ZABRANIO verenici da na venčanju nosi BELU haljinu, pa ga pred svima neviđeno ponizila



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar