Fergusona pitali šta misli o VAR tehnologiji – psovkama dao jasan odgovor!

"To je neverovatno šta se dešava"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Zbog velikog broja sudijskih grešaka VAR tehnologija je stigla u fudbal, a od kada je tu – nema dana da neko ne zakuka jer uništava “dušu” ovog sporta!

Navijači su nervozni, greške se i dalje dešavaju, a milimetri odlučuju da li je ili nije ofsajd. Nismo više sigurni šta je penal, a šta nije, pa tako radost posle gola biva sve mirnija, prosto jer uvek iz VAR sobe može da se “izmisli” nešto sporno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stav sa navijačima deli i legendarni ser Aleks Ferguson koji uživa u penziji, a svaku moguću priliku koristi da gleda svoj Mančester junajted koji je jedan od “miljenika” VAR tehnologije.

Čak ih je i Jirgen Klop optužio da imaju naklonost i svira im se više penala, a Fergusona čitava zavrzlama oko VAR tehologije veoma nervira, pa je verovatno srećan što se nije koristila u njegovo vreme kada je fudbal bio “prirodniji”.

To je to! Srbija dobila selektora – već je u kafani proslavio novi posao!

“To je je***a katastrofa!”, rekao je ser Aleks Ferguson za Dejli Mejl.

“Gledao sam neki dan Lids protiv Barnlija, pa je Barnliju poništen gol zbog faula nad golmanom, a zapravo je golman faulirao njihovog igrača”, šokirao se Ferguson koji je svestan da to nije jedina greška koja se desila ove sezone uprkos postojanju VAR-a.

“To je neverovatno šta se dešava”.

Ipak, jasno je da neće biti promene na staro, odnosno VAR će sigurno ostati u fudbalu, na ovaj ili onaj način, ali se nadamo da će biti brži, efikasniji, precizniji…

Puče novogodišnja bomba na Marakani: Ostalo je još samo da se ozvaniči! (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar