Najšokantniji izazov do sada: U kom trenutku ste shvatili da vam je DETE možda PSIHOPATA? (VIDEO)

Navikli smo da Tiktokeri budu iskreni i podele sa svetom svakakve škakljive informacije, ali ovo je zaista bizarno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/cookie_studio

Deca nekad baš znaju čudno da se ponašaju.

I da govore neobične stvari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uglavnom je potpuno bezopasno. Ali, onda se desi nešto, što odrasle ne samo ostavi u čudu, već potpuno šokira. Do te mere da se zapitate da li je sa vašim detetom sve u redu.

Naravno, u većini slučajeva samo posredi dobra “fora”. Ali, nekad je možda ipak bolje posavetovati se sa nekim, čisto da znate kako da reagujete ubuduće.

Foto/ Freepik

Kada je jedna mama započela trend na Tik Toku, “Kada ste shvatili da je vaše dete možda psihopata“, nije se nadala ogromnom odzivu na internetu i hiljadama priča koje imaju na milione pregleda.

Očigledno je da su se tate i mame našle dosta puta u nebranom grožđu, ali, ruku na srce, kako i ne bi? Neke od priča su smešne, druge – zaista jezive.

@tattooedrepairman##stitch with @_esornagem_ ##momsoftiktok ##dadsoftiktok ##kids ##psycho ##tattoo ##fyp ##viral ##watchmegrow ##REMDreamCheck ##SelfImprovement ##daughter ##1 ##2♬ original sound – Lyric

Ovaj tata podelio je šta se dogodilo kada je njegova ćerka imala nešto malo više od dve godine (sada ima 7). Naime, kako kaže, jednom je gledala kroz prozor i rekla: “Mama, ispred su neki loši momci”. Njegova žena je rekla da napolju nema nikog, a malecka se složia i rekla: “Da, u pravu si. Jer da ima nekog napolju, moj tata bi ih upucao.” Na to se mama nasmejala i potvrdila, u šali, da bi on to sigurno uradio, ali onda sledi onaj čudan deo. Nakon toga je devojčica rekla: “Ali kako bismo sklonili tela? Verovatno bi nam bila potrebna 2 ašova!”

Sama Megan, koja je i započela izazov, ispričala je svoju priču i kako kaže, od tada ne spava sa otvorenim vratima.

Pogledajte video:

@_esornagem_no it didn’t happen on Christmas. needed to clarify that. ##momsoftiktok ##psycho ##fyp♬ original sound – Megan Rose

Naime, ona kaže da je 2 godine ranije, razgovarala sa svojom mamom preko video call – a, jer je njena baka bila veoma bolesna i u komi, i došlo je vreme da isključe aparate. Ona je i pozvala kako bi se svi oprostili od bake. “Zbogom bako Karen, volimo te mnogo, nedostajaćeš nam”, otprilike je ono što su svi ostali rekli, sem njenog deteta. Kako Megan tvrdi, njena ćerka je u tom trenutku, sa ogromnim osmehom na usnama i okicama koje su gotov sijale od uzbuđenja, pitala: “Možemo li da je gledamo kako umire?”

Da se naježiš, zar ne?

@krystal.madness#stitch with @_esornagem_ #sharkbaby #wtf I’m still very concerned♬ original sound – Krystal

Druga mama ne samo što je ispričala, već je i pokazala.

Naime, ušla je u dečiju sobu i pokazala na krevetac njene ćerke, koji je izgledao kao da su ga izgrebale divlje zveri. Kako ova žena kaže, redovno joj seče nokte, a svi ti tragovi su od njenih zuba. I ne samo to. Nigde nije mogla naći tragove ili komadiće drveta, tako da je pretpostavka da devojčica jede drvo. Za kraj je dodala da je razgovarala sa pedijatrom, ali ju je on uverio da je beba u redu.

Ali, ovaj primer je zaista zastrašujući.

@tugwife.x0Kids give zero fucks! ##nocaresgiven♬ original sound – Megan Rose

Ova mama podelila je priču o tome kako ju ju njen sin pitao za dozvolu za neke stvari, ali mu to nije dozvolila. Nakon toga on je počeo da je davi, a ona se nakon toga pravila mrtva. Međutim, umesto da dečak u tom trenutku paniči, ili se uplaši ili reaguje slično, on se samo okrenuo ka svojoj mlađoj sestri u rekao joj: “Sve je u redu, ubio sam je”, a potom su otišli u drugu sobu da se igraju. Njen sin je tad imao 6 godina.

Ipak, bilo je i smešnih primera, poput ove devojčice sa nožem i gumenom patkom:

@byancailexus_Uhhh… ##HolidayMusic ##HowBizarre ##foryou♬ original sound – Megan Rose

Ili ovog mališe koji uporno sebi gura ruku u usta toliko duboko, da samo što nije povratio.

@vianna_roseAnyone else’s baby so this ? Haha ? WTF ##FYP♬ original sound – Megan Rose

Bilo je dece koja nisu imala problem da ubiju životinje ili naude braći i sestrama, kao i sličnih, zaista zastrašujućih primera.

Možete pogledati sve priče ovde.

Da li se nekad vaše dete ponašalo čudno ili reklo nešto toliko neobično da ste se zapitali da li je sve u redu? Podelite sa nama u komentarima.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar