PONOSNA MAJKA

Ceca iskreno o ODNOSU sa Anastasijom: Ona će uspeti da ZASENI sve što sam ja postigla

Ćerka joj je najbolja drugarica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović rekla je kako je ponosna na svoju ćerku Anastasiju koja lagano ide majčinim stopama.

Ceca Ražnatović prvi put PRIZNALA: Ostajala sam bez novca i POZAJMLJIVALA sam da rešim probleme

“Anastasija je tek na početku karijere, a svaka pesma koju je objavila postala je hit. Ima veliki broj pregleda na Jutjubu, mlađa generacija koja tek stasava je obožava i verujem da je u pravo vreme počela da postavlja temelje svojoj karijeri. Sigurna sam da su uspesi tek pred njom i da će jednog dana uspeti da zaseni sve što sam ja postigla. Ne bih se bunila da me jednog dana u tekstovima oslovljavate kao: ‘Anastasijina mama Ceca Ražnatović'”, rekla je Ceca za Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ceca Ražnatović se UVREDILA kada su je pitali za FILTERE: Vidiš me ispred sebe, to je što je!

“Anastasija je odmalena bila zrelija od svojih vršnjaka. Uvek je bila poslušna, smirena i puna razumevanja. I dok je bila dete, umela je u teškim momentima da mi da snagu, nekada svojim pogledom, zagrljajem, a često i rečenicom koju bi izgovorila u pravom trenutku. Uvek je bila moj oslonac! Ona i Lidija su mi najbolje prijateljice, kojima mogu da poverim baš svaku svoju tajnu”, dodala je pevačica za pomenuti medij.

Anastasijin ŠLIC na RTS-u glavna tema u SRBIJI: Njene duge noge zasenile i majku Cecu (FOTO)

Kako kaže, i dalje sa ćerkom razgovara o velikim životnim problemima.

“Svi smo mi od krvi i mesa, imamo svoje probleme, patnje i strahove. Nije život poznatih samo sjaj i glamur. Kada se pojede med i kada na red dođe čemer, mnogi ljudi se distanciraju ili se vi odvojite od njih. Baš u tim momentima bola uz vas su samo oni kojima bezuslovno možete da veruje. Uz mene je uvek bila moja porodica: roditelji, sestra, zet, sin, pa i ćerka. Ranije je ona mene pitala za savete, ali sada je ona ta kojoj ja postavljam pitanja: ‘Da li ti se sviđa ovo što sam obukla, kakva ti je ona fotografija koju sam uradila, šta misliš o mojoj novoj pesmi’, ali naposletku i ‘misliš li da sam ispravno postupila u datoj situaciji’. Ume ponekad da me ošine svojim iskrenim odgovorom, ali baš zato mi je njeno mišljenje i važno”, iskrena je Ceca za Informer.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

Ostavite komentar