Prednosti slavljenja Nove godine kod kuće: Imate dovoljno razloga da se RADUJETE!

Ovi su i više nego dovoljni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/jannoon028

Još malo i gotovo.

Verujemo da je većina vas to pomislila za odlazeću 2020. godinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I baš sada kada više nego ikada želimo da proslavimo odlazak stare godine, većina će, nadamo se, ostati kod kuće.

Ovo će, najverovatnije, biti najčudniji doček koji ćemo doživeti. I nadamo se da će biti poslednji takav.

I pre nego što napravite salatu od praznične depresije, malo nezadovoljstva, gunđanja, lošeg raspoloženja i poneke kapi suze, daćemo vam više razloga da se radujete dočeku kod kuće i da sa zadovoljstvom pozdravite ovu staru i dočekate Novu 2021. godinu.

I, verujte nam, doček kod kuće ima poveći spisak prednosti. Ovo su neke od njih:

Foto: Freepik/freepik

1. Možete da obučete šta god želite

Obucite se elegantno. Doterajte se, onako, baš po svom ukusu i uživajte u toplini doma, gde vam je sve na dohvat ruke. Sigurni smo da će biti “materijala” i za dobre fotografije, ili jednostavno “uskočite” u pidžamu, staru majicu, spavaćicu, trenerku. Uživajte u činjenici da u svakom trenutku možete da se opustite, pa, na kraju krajeva, i zaspite. Sjajan je osećaj, verujte nam.

2. Nema žuljeva od potpetica

I ne samo to, već i na bolove. Sve žene znaju kako to izgleda i da su, zbog jedne večeri, potrebni dani da se stopala oporave od nošenja štikli. Ovog 31. decembra odaberite najlepše mekane kućne papuče i uživajte u “šetnji po oblacima”.

Foto: Freepik/freepik

3. Stići ćete da se “vidite” sa svim društvom

Ovo je, inače, jedan od najvećih problema, kada su u pitanju novogodišnje proslave. Sigurno vam se nekada dogodilo da se jedna “ekipa” naljuti, jer ćete slaviti sa drugom i obrnuto. Ili da ste morali da trčite s jednog kraja grada na drugi, da biste “ispoštovali” svo društvo. Znate šta? Ove godine ćete izbeći dramu i oko dogovaranja i oko gledanja na sat i trčanja sa proslave na proslavu i čuveno pitanje: “A zar moraš da ideš?” i još mnogo toga. I što je najbolje – uspećete sa svima da se vidite, bez problema. Živeo video poziv! Mogli bismo da nastavimo, ali smo sigurni da ste shvatili poentu.

Foto: Freepik/stockking

4. Novogodišnji TV program

Budimo realni, kada ste poslednji put Novu godinu proveli uz tv? Pretpostavljamo ne, još od tinejdžerskih dana. A novogodišnji programi su, verujte nam, pravo blago. Ukoliko odlučite da vreme provedete uz neki muzički program, uživaćete, kako u pesmi, tako i u dobrim i onim manje dobrim stajlinzima. A opet, možete da pronađete nešto prigodno na nekom od mnogobrojnih filmskih tv kanala, ili da jednostavno pustite neki po svojoj želji.

Foto: Freepik/awesomecontent

5. Uštedećete novac

I to je jedna velika istina. Koliko novca samo date na garderobu, šminku, samu proslavu, taksi. Evro ovde, evro onda i novčanik vam je prazan i pre nego je legla poslednja plata u godini, a ne zaboravite – januar je najduži mesec. Uživajte u činjenici da ćete ove godine za doček potrošiti samo onoliko koliko želite i, što je najbolje od svega – nema neplaniranih troškova.

Foto: Freepik/freepik

6. Uživajte sa porodicom

Koliko Novih godina ste proveli van kuće? Dovoljno, sigurni smo. Ako nas je ova godina nečemu naučila, onda je to koliko je porodica bitna. Neke je samo podsetila, a većina je ponovo počela da ceni ono što ima. I zato, prigrlite svoje najbliže, poljubite ih tačno u ponoć, ili ranije i zahvalite ovoj 2020. što vam je dozvolila da ostanete na okupu. Nove godine dođu i prođu, proslava će uvek biti, u normalnim okolnostima svaki dan je razlog za slavlje, a ovog 31. decembra ćemo, čini nam se, najviše slaviti i biti zahvalni na tome što nam je 2020. dozvolila da ostanemo na okupu.

Piše: Zina Al Sattaf

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar