Na MEJL mi je stigao snimak gde sam u krevetu sa ljubavnikom i sad sumnjam da me muž prećutno UCENJUJE

Misteriozna priča o kojoj ne sme da priča sa svojim suprugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pressfoto

Jedna udata žena je dobila mejl, navodno od svoje prijateljice, a nije mogla ni da nasluti šta se zaista nalazi u njemu…

Neko je postavio kameru u njenu spavaću sobu i snimao je dok je imala seks sa svojim ljubavnikom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Udata sam, ali sam imala tromesečnu aferu sa jednim muškarcem, koja se završila pre dve nedelje, kada sam dobila mejl od moje prijateljice. Međutim, to nije bio njen mejl, već anonimna imejl adresa, koja je isto izgledala, samo što je umesto cifre 8 bila cifra 3″, započinje ona svoju priču.

Ova žena kaže da se u mejlu nalazio link, iznad koga je osoba koja šalje mejl napisala “Hej, pogledaj ovo”.

“Kliknula sam na link, videla da je u pitanju snimak i kliknula na dugme “play”, a u dnu mi se pojavila poruka “znam da gledaš”. Na snimku je bio 53-minutni snimak seksa sa mojim ljubavnikom, u spavaćoj sobi mene i moga supruga, sa vrlo jasnom slikom i zvukom”, kaže ova zatečena žena.

Foto: Freepik/rawpixel.com

Ona priznaje da je varala svog muža, Vila, tako što je ljubavnik često dolazio u njihov stan, dok je Vil bio na poslu.

“Bila sam šokirana šta vidim i odmah sam znala čije je ovo delo. Niko sem mog muža ne ulazi u naš stan, jer imamo dobar alarmni sistem. Takođe, moj muž je programer i dobro zna da manipuliše ovakvim stvarima”, rekla je.

Dodaje da sigurno nije to uradio njen ljubavnik, jer je i on oženjen i jako se uspaničio kada mu je ona prosledila link koji je dobila.

Foto: picjumbo/Viktor Hanacek

Pretražila je stan, kako bi pronašla kameru, ali ništa nije uspela da pronađe.

“Bilo mi je muka sve dok se Vil nije vratio sa posla i pitao me šta nije u redu, a ja sam ga slagala da mi je kompjuter zabagovao. Ništa nije rekao o snimku, ali znam da je on to poslao. Od tog dana mi uopšte ne govori “volim te” i vidim promenu u ponašanju. Jedino me dodiruje i ljubi kada imamo seks”, kaže ona.

Foto: Freepik/freepik

Ono što je veoma uznemirava je to što ne zna da li njen muž igra neku igru i čeka da mu ona prizna sve ili će samo jednog dana da traži razvod, ili je sve ovo bilo da bi je naučio lekciju.

“Link je već sledećeg dana nestao, ali moj strah nije. Osećam neverovatnu količinu krivice, a verovatno je to on i hteo da postigne. Ne znam šta da radim, ali mi se čini kao da me je ovim on prećutno ucenio. Svaki dan razmišljam o tome da sve priznam, ali ne želim da definitivno uništim svoj brak”, rekla je ona.



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (1)

  1. Upravo sam vozio urednicu, lifestyle iz jednih novina, (sve te priče meni obično zvuče prilično nerealno), sada sam prvi put pomislio da bih i ja voleo da imam takav snimak, sa ovom urednicom, pa da me supruga ucenjuje, baš me interesuje kako bi se ja branio?!?

    Odgovori

Ostavite komentar