GENIJALNO

To smo svi čekali! Čuveni epidemiolog se “pobrinuo” za Deda Mraza, deca mogu da odahnu

Fauči je takođe ukazao da je naširoka vakcinacija jedini put izlaska iz krize i dodao da se nada da će se to dogoditi tokom sledećih nekoliko meseci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik

Deca širom sveta ne treba da brinu o isporuci božićnih poklona u vreme pandemije jer je glavni američki epidemiolog, dr Entoni Fauči, kako je rekao, vakcinisao Deda Mraza.

“Postarao sam se za to zbog vas. Zabrinuo sam se da ćete svi biti uznemireni… Stoga sam nedavno otputovao na Severni pol. Otišao sam tamo i lično vakcinisao Deda Mraza. Izmerio sam njegov nivo imuniteta i može da krene. Može da se spusti niz dimnjak. Može ostaviti poklone, može otići i nema šta da brinete. Deda Mraz može da ide”, poručio je on deci, preneo je “Gardijan”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fauči, šef Nacionalnog instituta za alergije i infektivna oboljenja, služio je šest američkih predsednika od 1984. i na katolički Božić proslaviće 80. rođendan.

On je nedavno prihvatio ponudu da bude glavni medicinski savetnik novoizabranom predsedniku Džozefu Bajdenu, a u subotu je odgovarao na pitanja dece o Kovidu-19.

Ovde samo Deda Mraz fali: Neobičan gradić u Francuskoj izgleda kao da je deo sna (FOTO) 

Fauči je takođe ukazao da je naširoka vakcinacija jedini put izlaska iz krize i dodao da se nada da će se to dogoditi tokom sledećih nekoliko meseci.

“Nadamo se da ćemo se vratiti i ponovo pričati, recimo u jesen, i reći: “Znate šta, nema više Kovida, uspeli smo”, zaključio je Fauči.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar