Prava sam ZVER u krevetu, sve dok se ne ZALJUBIM! Tada se dešava nešto jako čudno

Često menja devojke i sa većinom nema nikakav problem seksualne prirode

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peter Bánoš / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

Jedan Amerikanac je na internetu izložio svoj problem, koji se tiče čudne povezanosti njegovih seksualnih sposobnosti i zaljubljivanja.

Prvi put je ovo zanemario, ali kada se on ponovio i sa drugom ženom, shvatio je da postoji neki problem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Slobodnog sam statusa, imam 40 godina i sada bih već voleo da pronađem osobu za dugu vezu, a spreman sam i za brak i decu. Zbog toga u poslednje vreme idem na dosta dejtova”, počinje on svoju priču.

On kaže da je većina tih dejtova bila samo seksualne prirode i da može retko sa kojom ženom da se istinski poveže.

“Uglavnom je to ili seks za jednu noć ili neka kombinacija koja traje određeno vreme. Za sebe bih rekao da sam, što bi se reklo, zver u krevetu i nikada nisam imao neki problem tokom seksa”, rekao je.

Foto: Freepik/freepik

Međutim, u poslednje dve godine on je, između neobaveznih seks šema, naleteo na dve žene (u različitom periodu) koje su mu se jako dopale.

“Problem je što, ni sa jednom od njih dve, nisam mogao da održim ili da uopšte dobijem erekciju. Imao sam veliku želju i na druge načine sam ih zadovoljavao, ali pravi seks nikada nismo imali”, priznaje on.

Kaže da se je sa obe prekinuo vezu, ali iz drugih razloga.

Foto: Freepik/freepik

Nakon toga, sa svim ženama sa kojima je bio bez obaveza, mogao je da ima seks kao i ranije, ali je ovo počelo da ga zabrinjava.

“Kada se desio problem sa prvom ženom koja mi se dopala, mislio sam da je nešto trenutno razlog toga, ali posle nje sam imao sasvim normalan seks sa drugim ženema, sve dok se nije pojavila i sledeća u koju sam se zaljubio i tada sam opet imao erektilnu blokadu. Čini mi se da je ovo više problem mentalne, nego seksualne prirode, ali ne znam kako da ga rešim”, kaže ova mušakrac.



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar