Tim iz tzv. Kosova gostuje u Kataloniji: Skandalozna vest stiže nam iz sveta futsala!

Futsal klub Priština igraće zvaničan meč u Španiji narednog meseca, iako dolazi iz fudbalskog saveza samoproklamovanog Kosova, na koje španske vlasti gledaju kao na južnu srpsku pokrajinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Fk Barselona
Foto: Fk Barselona

Proteklih dana se mnogo pisalo o fudbalskoj reprezentaciji tzv. Kosova, koja je prvo bila izvučena u grupu sa Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, ali s obzirom na pravila UEFA žrebanja, morala je da bude pomerena u grupu B.

Tamo će igrati protiv čak tri selekcije zemalja koje ne priznaju tzv. Kosovo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Španija je bila jedna od tih koja se prva suprostavila tom susretu, a sada stiže vest da jedan sportski klub iz samoproklamovane države gostuje u španskoj pokrajini Kataloniji, koja takođe traži status samostalne zemlje.

Futsal klub Priština igraće zvaničan meč u Španiji narednog meseca, iako dolazi iz fudbalskog saveza samoproklamovanog Kosova, na koje španske vlasti gledaju kao na južnu srpsku pokrajinu.

Evropski šampion Barselona je u 1/16 finala izvukla Prištinu, koju će ona vrlo rado da ugosti iz potpuno jasnih razloga.

Igraće se jedan meč, a to će biti baš u glavnom gradu Katalonije, između 12. i 17. januara 2021. godine, nekoliko meseci pre nego fudbalske kvalifikacije za Mundijal u Kataru 2022. uopšte i počnu.

Borjan igra u životnoj formi, ali… Nije ni blizu rekorda Partizanovog golmana! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar