VELEOBRT: Virtus moli Đorđevića da ostane u Bolonji!

Neverovatne vesti nam stižu iz Italije...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Samo dan nakon što je objavljeno da Aleksandar Đorđević više nije trener Virtusa, iz Italije nam stižu nove informacije. Naime, kako javljaju dobro obavešteni italijanski novinari Danijele Labanti i Emilijano Karkija, klub iz Bolonje pokušava da na sve načine zadrži srpskog stratega na klupi svog tima.

Potpuno je neverovatno šta se dešava u evropskom velikanu, koji je juče na zvaničnom sajtu objavio da je raskinuo saradnju sa bivšim selektorom Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, veliki haos je nastao u ponedeljak uveče kada je Virtus objavio da Đorđević više neće biti njihov trener. Usledila je burna reakcija Stefana Markovića, koji je žestoko napao upravu, rekavši “da ne poznaju košarku”. Prema najnovijim informacijama, deluje da će Đorđević nastaviti gde je stao i da će nakon “hlađenja” biti ponovo sve kao što je bilo.

Potpuno je neočekivano bila rekacija Virtusa i sama smena srpskog stručnjaka, a sada se situacja poprilično zakomplikovana. Ostanite uz Objektiv i prvi saznajte šta će biti epilog ove priče.

Nedović stao u odbranu Markovića: Njegove reči jasno pokazuju koliko je “Pefi” veliki košarkaš!



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar