Sanja Marinković priznala da je pre razvoda posećivala PSIHOLOGA, a evo zašto je JEDVA skinula burmu

Voditeljka priznaje da nije bilo ni lako, ni glatko

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV PInk

Voditeljka televizije “Pink” Sanja Marinković skoro dve decenije vodi emisiju “Magazin in” uvek vedra i nasmejana, svako bi pomislio da je njoj u životu sve potaman.

I ona se nosi sa svim problemima kao i obični ljudi, a prethodne godine su joj bile posebno teške, jer je prolazila kroz fazu razvoda. Sanja priznaje da to što je poznata nije uticalo na njen razvod, od još uvek zakonitog supruga Aleksandra Uhrina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sigurno da Aleksandru nije bilo lako da kod kuće ima poznatu ženu, jer on ne voli da živi pod lupom medija, ali to nije bio razlog našeg rastanka. Tačka spoticanja je bila ta što su se emocije ugasile, a i putevi i uverenja o životu u dvoje su počela da budu drugačija. Verujem da je njemu smetao taj moj život koji je javni i da mu nije bilo prijatno da čuje komentare na moj račun, ali on poštuje i ceni to što ja radim i danas kaže da sam najbolja majka na svetu, kao što i ja mislim da je on divan otac”, započela je Sanja svoju ispovest u emisiji “Preživeli”, te otkrila da je zbog sina Strahinje morala da posećuje psihologa.

Zakazano ROČIŠTE: Sanja Marinković otkrila kada se i zvanično RAZVODI

“Mi smo se zvanično rastali pre nekoliko meseci, ali smo se emotivno razišli pre jedno dve ili tri godine, u smislu da smo mi shvatili da će biti kraj. Nismo želeli da se rastanemo dok sve ne posložimo da Strahinja bude srećan. Išli smo zajedno kod psihologa i odlučila sam da će me neko stručan voditi kroz taj proces. Bilo je tu stresnih trenutaka između Alkesandra i mene, ništa nije bilo glatko i lako, pogotovo jer sam ja od onih žena koja voli ljubav, a ne vezu i verovala sam da će to biti za ceo život. Međutim poenta takvog rastanka bila je da se to posloži da bude što bezbolnije za Strahinju, iako za nas dvoje nije bilo”, priznala je voditeljka.

foot:E-stock/C.Vukojicic

Sanja je istakla da je razvod nije poljuljao, jer veruje da u životu postoji više ljubavi, nego brakova. Pored toga, posvetila se drugim stvarima koje je ispunjavaju.

Sanja Marinković se prvi put oglasila nakon smrti oca: Kada takva neka osoba ode, ode i pola tebe…

“Oduvek sam bila žena koja je nalazila sadržaje koji će da joj hrane dušu, a da to nije samo muškarac. Žene se venčaju i rode decu, i onda se posvete samo tom muškarcu i skroz se izgube kad se to sruši, a kod mene to nije slučaj”, rekla je Sanja, a potom objasnila zašto joj je bilo teško da skine burmu:

“Toliko sam volela taj prsten, nikad ga nisam skidala, to mi je bio prvi nakit koji sam nosila i rekla sam da ću definitivno da se rastanem kad ga skinem. Sto puta sam ga skidala i vraćala, čak mi je terapeut rekao da se postoji takav sindrom. Možda je to bio za mene najemotivniji momenat, jer je to bio simbol moje ljubavi”.



Izvor: Objektiv.rs, K1.tv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar