Da “mmm” i “ahhh” ne budu jedino što izgovarate: Naučite kako da zaista ZVUČITE SEKSI u krevetu

"Buka" koju pravite može uticati i na vrhunac i poboljšati odnose

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/yanalya

Kada ponesu strasti, teško da iko može da se kontroliše.

Čak i oni najstidljiviji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, brojne studije su pokazale da su zvuci u krevetu dodatno stimulativni i apsolutno poželjni.

Ali, šta ako smatrate da niste dovoljno seksi na tom polju?

Najgore što možete da uradite je da posmatrate kako se to radi u erotskim filmovima – uostalom, ko još stenje sam od sebe, bez da ga je iko i dodirnuo, i to tako kao da upravo doživljava najveći orgazam ikada?

Foto: Freepik/gpointstudio

Da ne biste zaista ispali smešni, pa čak i u ubili “sex mood” svojim nekontrolisanim kricima i isceniranim dahtanjem, možda možete da neđete svoj “ton” uz pomoć saveta stručnjaka.

Kako ističu, na prvom mestu, osnovna greška je što se trudimo da zvučimo kao da nam je nikad bolje, a zapravo nije tako. Dok se mi opterećujemo kako ćemo nešto izgovoriti, dahtati i slično, nemamo kad da zapravo uživamo u samom činu.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Pokušajte sami

Stručnjaci kažu da nam je nekad daleko lakše da se opustimo kad smo sami. Nema pritiska kako će nešto da zvuči. Samim tim, možete slobodno da eksperimentišete.

Pojačajte se kad vam nešto prija, zastenjite kad je naročito stimulativno… Samim tim, kada budete sa partnerom, biće vam lakše da pustite iz sebe ono što ste već probali, bez bojazni kako će da zvuči.

Naglasite ono što već osećate

Nekad je teško početi, ako vam “buka” nije prirodna stvar. Stručnjaci u ovom slučaju preporučuju da naglasite zvukove koje već ispuštate. Bilo da ćete glasnije udahnuti, zastenjati nešto intenzivnije ili slično. Nekima ovo čak pomaže da dostignu orgazam.

Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Ne pokušavajte da imitirate druge

Nikada ne radite ono što ste videli u filmovima. Ključ je da nađete svoj “glas”, a ne da vrištite poput porno zvezde.

Komunicirajte među sobom i izrazite kako se osećate

Seksolozi kažu da je najbitnije da na zvuke posmatrate kao nešto što pojačava trenutak, a ne kao na nešto što odvraća pažnju od njega. Ne morate da pričate “prljavo” ako vam to nije prirodno, ali šapat poput “to mi prija”, “nastavi”, “uh” i slično, mogu biti sjajna osnova.

Foto: Freepik/standret

Pojačajte zvukove kad dostižete orgazam

Kako se bližimo vrhuncu, tako se podiže i ushićenje. Samim tim, potpuno je normalno da će vam i dah biti kraći, a time je daleko lakše da pojačate svoj glas. Stručnjaci kažu da ispuštanje buke kada se približite orgazmu može produbiti senzacije nadolazećeg orgazma – zato definitivno ne, ne zadržavajte glas! U tom trenutku ionako nećete imati mnogo samokontrole, pa je pravo vreme da shvatite koja vrsta buke dolazi prirodno.

Foto: Oleg Elkov / Alamy / Alamy / Profimedia

Dajte kompliment partneru/partnerki

Možda će vam biti prijatnije ukoliko je i vaš partner glasan tokom seksa. Mogli biste mu ili joj reći nešto tipa: “Volim kako ti zastane dah pre nego što završiš”, ili: “Sviđa mi se kako stenješ kad si blizu”…

Zvukovi ne samo da imaju mogućnost da osećate više zadovoljstva i zaista se prepustite trenutku, već partneru daju do znanja da vam je sjajno sa njim i da nešto rade kako treba. Bićete prijatno iznenađeni koliko seks može biti bolji, kada pokušate da budete samo malo glasniji.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, bustle.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar