Sećate se Darije (14) i Ivana (10) koji su pravili dete? Prvi put pokazala ćerku i RAZOTKRILA sve (FOTO)

Nema više mesta nedoumicama, istina je konačno isplivala u celosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/uverdig_ivv

Darija Sudnišnikova (14) iz ruskog grada Zelenogorska bila je tokom ove godine jedna od najpopularnijih ličnosti u toj zemlji.

Početkom godine lansirala je priču kako su njen dečko Ivan (10) i ona napravili dete tako što su se zaključali u sobu stana njenih roditelja i tamo se “igrali doktora” pod ćebetom.

Darija je potom zatrudnela, što su tamošnji lekari dočekali s nevericom pričajući o njihovom slučaju čak i na nacionalnoj televiziji. Naravno, ubrzo se ispostavilo da otac deteta nije Ivan (nije fizički ni mogao da bude) već jedan maloletnik (15) stariji od Darije koji živi u njenom kraju i koji ju je gotovo silovao.

Ivan je i pored svega ostao uz Dariju obećavši joj da će biti najbolji mogući otac deteta kad se porodi. U avgustu je na svet donela ćerku Emiliju koju je tek ovih dana prvi put pokazala na Instagramu.

U moru lajkova i komentara, mnogo ljudi upitalo je Dariju šta se na kraju zaista dogodilo u priči i ona je po prvi put otvorila dušu do kraja.

Potvrdila je da Ivan nije otac, ali da jeste s njom prvi put tokom zime spavao. Od otkrivanja trudnoće nisu imali seks, baš kao što još nije ni uhapšeno lice koje ju je napastvovalo i zahvaljujući kojem je ostala u drugom stanju.

“Emilija je moja ćerka i tako će zauvek ostati. Otac me ne interesuje, što se mene tiče – to je Ivan. Toliko ga volim. Jedva čekam da još malo poraste da možemo da radimo ponovo ‘neke stvari’. Majka mi puno pomaže oko deteta. Prijala mi je pažnja medija tokom proleća, ali ne i napadi mnogih da sam sve namerno izmislila. Jednostavno sam se uplašila da priznam šta je prava istina. Nisam znala tada da desetogodišnji dečak fizički ne može da napravi dete jer je još premlad”, napisala je Darija.

Ona je dodala i da je policija uzela DNK test deteta i da pokušava da utvrdi ko je i gde je pravi otac Emilije.

U međuvremenu, Ivan je tu. Sada ima već 11 godina a za 5 će steći pravo da se zakonski prijavi i postane zvanični otac prelepe bebe.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (14)

Ostavite komentar