Mihajlović napokon nije primio gol: Milan drži prvo mesto i bez Ibrahimovića (FOTO+VIDEO)

Milan je pobedom nad Fiorentinom sakupio 23 boda, što je najbolji rezultat "roso-nera" od 1994. godine i tri boda za pobedu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Milan je lider nakon skora od dva remija i sedam pobeda, poslednja nad Fiorentinom na San Siru 2:0.

“Roso-neri” su pokazali ovom, ali i remijem u Lilu da mogu da dobro odigraju i bez prvog strelca lige, Zlatana Ibrahimovića, koji je povredio butni mišić u prethodbom kolu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ulogu vođe preuzeo je Frenk Kesi. Asistirao je kod vodećeg gola Romanjoliju u 17. minutu, 11 minuta kasnije je pogodio sa penala, da bi u 40. opet preuzeo odgovornost sa bele tačke, ali je ovoga puta i predvidljivo i loše šutirao.

Ostalo je 2:0, pa Milan ima 23 boda, Fiorentina svega osam. Milan je u seriji od 21 utakmice bez poraza u prvenstvenim utakmicama, ima 16 pobeda i pet remija.

Bolonja Siniše Mihajlovića je dobila domaću utakmicu protiv Krotonea, pogotkom Sorijana u drugom minutu nadoknade poluvremena. Bolonja ima 12 bodova, Krotone svega dva. Bolonja je poslednji put u Seriji A sačuvala mrežu 25. septembra prošle godine u igri bez golova sa Đenovom. Od tada je primala gol u 41 utakmici zaredom.

Obračunao se i sa Klintonovima: Maradona je najveća životna predstava koja se odvijala pred celim svetom



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar