Nastavlja se niz INCIDENATA u Gračanici: Po treći put lopovi opljačkali kuću porodice Simić (FOTO)

Siniša Simić je rekao da je ovo treći put kako mu obijaju kuću, a kosovska policija do sada nijednom nije uspela da pronađe lopove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Niz antisrpskih incidenata u opštini Gračanica nastavljen je i juče – nepoznati počinioci upali su u kuću porodice Simić u Preocu i opljačkali ih.

Siniša Simić je za Kosovo onlajn rekao da je ovo treći put kako mu obijaju kuću, a kosovska policija do sada nijednom nije uspela da pronađe lopove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Šteta nije velika, ali deca su se mnogo potresla. Iskreno, izgubio sam i volju da živim ovde, treći put se ovo dešava, svega mi je preko glave. Sve će da se nadoknadi, ali nervoza i strah, to ne može da se nadoknadi. Bila je policija, doći će ponovo, ali ne znam više šta da kažem”, očajan je Simić.

Вечерас су непознати починиоци упали и опљачкали породицу Симић из Преоца.

Posted by Kosovo_Gracanica038 on Четвртак, 26. новембар 2020.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović  kaže da je ovo samo jedan u nizu incidenata, i da su više puta apelovali na policiju i bezbednosne strukture da zaštite srpsko stanovništvo.

“Jednostavno, bezbednost je veoma bitan faktor za srpski narod na KiM i povezan je sa opstankom našeg naroda ovde. Nastavićemo kao opština da apelujemo na policiju da vidimo koje to mere mogu da se preduzmu kako bi se zaustavili ovi incidenti, jer ovo je treći put da obijaju kuću gospodinu Simiću. I kada počinioci svaki put prođu nekažnjeno, to ih samo ohrabruje da nastave da čine ta dela”, kaže Popović.



Izvor: Kosovo onlajn

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar